2010-ben Passzív táppénz 1hó, álláskeresési járadék 4hó, tgyás 6hó, gyed 2hó után adóbevallásba beírhatóm a 12havi jogosultságot?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mivel 2 gyermekem egyedül nevelem és leszázalékolt vagyok 40% -ra?
2005 óta van folyamatos munkaviszonyom, a bruttó bérem 260 e ft fölött volt, így érint a bevezetett táppénz maximum. A kérdésem az lenne, hogy ha lemondom a gyedet és táppénzre megyek, akkor annak mennyi a maximális összege, valamint érinti e a második gyermek utáni...
Bele kell számolnom a 6 hónapba jövedelemként?
Ha igen, akkor marad a semmi? Négy gyermeket neveltem föl, ez alatt is fizettem tb. -t és amikor munkanélküli voltam akkor is! Tényleg most mikor mehetek nyugdíjba?
2 év folyamatos munkaviszony után az egészségi állapotom miatt rendes felmondással, mint munkavállaló felmondtam a cégnél. 2 hónapos a felmondási idő, melynek első hónapját a betegségemből eredően táppénzen töltöm, a második hónappal én rendelkezem, így az idő alatt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!