KATA adózás alól a belépés után mennyi idő múlva lehet kilépni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Bizonyos okok miatt csak nekem tudtak utalni, viszont nem volt semmi közöm a pénzhez. A NAV vissza tudja követni? Nem írtam bele az adóbevallásba, ebből lehet gondom?
Kaptam egy papírt az előző munkahelyemtől, amin rajta van, hogy milyen kifizetéseket kaptam az adóév addigi részében. (Nem tudom, mi a hivatalos neve ennek a papírnak, csak az van ráírva, hogy "adatlap", megy hogy "az adó és adóelőleg levonásáról a munkaviszony...
(24ezerFt)csekély az összeg csak szegény fiam megdolgozott érte és csak papíron küldték el a fizetési összeget, a pénzt nem utalták át és a címünkre sem jött kézbe sem kapta meg!
Vagy hogy működik az adózás a kézműves tárgyak eladásából származó jövedelemből?
Kaptam 2 levelet az ügyfélkapumra 1.Nyilvántartásunk szerint a *érkezteto számon, **fájlnéven érkezett bevallás/adatszolgáltatás aláírására, beküldésére * jogosultsággal nem rendelkezett. és én küldtem be a sajátomat, nem értem mire nem vagyok...
Sziasztok, Az érdekelne, ha van egy olyan oldal ami fizetős tagsággal rendelkezik, mindez paypal megoldással, akkor hogy van az adózás? Leginkább a számlára gondolok, hogy ilyen esetben elég az amit a paypal küld automatikus emailt? Válaszokat előre is köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!