Online hirdetés esetén mennyi az áfa?
Sziasztok!
Küldöldi állampolgár vagyok, Magyarországon tanulok. Van egy honlapom és érdeklődtek, hogy szeretnének rajta hirdetni.
Rengeteg kérdésem van, tulajdonképpen nem tudom, hogy hogyan működik ez a rendszer. Mivel nem vagyok vállalkozó, ezért azt se tudom, hogy mennyire befolyásolja a hirdetőt ez, mivel nem tudok számlát adni. Vagy ez nem is gond? Magyar számlaszámom van.
Tudna valaki segíteni, hogy milyen megoldás lenne a legjobb, mire ügyeljek, és mit hogyan csináljak?
Az áfás kérdést pedig azért tettem fel, mert nem vagyok biztos benne, hogy esetemben ez 25%. Jól tudom?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Annyi szélhámos van és meg kellene adni az ORSZI határozat számát, idejét és egy csomó személyes adatot.
Persze van olyan hogy egy hónapban kiutaltatok 10 ezret, de közben 20-at fizettem be.
Vaterán és teszveszen ,ha valaki itt akar eladni,mert nincs más lehetősége gyes -beteg gyerek -mellett,hogyan kell adózni?Költségként mi vonható le belőle?Magánszemély vagyok nem vállalkozó. Köszönöm előre is a választ!
Olyan hirdetőportálról lenne szó, amely rendszeresen hasznos tippekkel, tanácsokkal lát el a sikeres hirdetések készítéséhez. Minden hirdetést megjelenése előtt élő személy néz át. A hitdetések körül nem található más zavaró hirdetés, ami elvonja a figyelmet! Fontos...
Természetesen nem adócsalásra gondolok, hanem legális adóelkerülési módra. Tudnak Önök ilyen módszereket? Értelmes válaszokat kérnék, Köszönöm!
(pl. fizetni kell akkor is, ha nincs bevétel vagy egyéb rejtett jogi, anyagi kötelezettségek)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!