Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit áldoznál egy hirdetés...

Mennyit áldoznál egy hirdetés feladásáért egy online hirdetőportálon?

Figyelt kérdés

Olyan hirdetőportálról lenne szó, amely rendszeresen hasznos tippekkel, tanácsokkal lát el a sikeres hirdetések készítéséhez. Minden hirdetést megjelenése előtt élő személy néz át.

A hitdetések körül nem található más zavaró hirdetés, ami elvonja a figyelmet! Fontos megemlíteni még, hogy a hirdetési összeg kategóriánként változik!

Plussz rendszeres ajándék kuponok kiosztása

2011. júl. 15. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0 Ft-ba kerül az Expresszen és még kb. 1 tucat hasonló oldalon. Szerintem ezzel nem tudsz versenyezni.
2011. júl. 15. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Semennyit! Rengeteg ingyenes és igényes hírdetési felület van a neten. Aki ott keres a hírdetések között, azt nem zavarja néhány egyéb oda nem illő hírdetés.
2011. júl. 15. 11:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Remélem még hallok sok véleményt ezzel kapcsolatban.
2011. júl. 16. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Semennyit! Amíg pl az expressz uralja a piac 60%-át és ott ingyenes a feladás, a többi ezen osztozkodik addig egy fizetős hirdetésfeladási szolgáltatással csak bukóvári project lesz belőle. Az ingyenes hirdetési oldalak a google adsensenek köszönhetően gombamód elszaporodtak, igaz hogy a többség csapnivaló kamuhirdetésekkel de hiába nézegeted át egyenként a hirdetéseket, én akkor sem fizetnék.

Inkább csinálj álláshirdetési portált ahol leinformálod az otthoni munka hirdetéseket hogy mennyire kamu. De pénzt a feladásért ott sem kérhetsz mert nem lesz senki aki majd fizet.

2011. júl. 16. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Valós hirdetés a CV-online-n a Megváltozott munkaképességű munkatársak keresése országos szinten?

Annyi szélhámos van és meg kellene adni az ORSZI határozat számát, idejét és egy csomó személyes adatot.

Hol lehet neten biztosan pénzhez jutni? Pl hirdetés olvasgatós oldalakat ismertek?

Nemkell sok csak a koleszra kéne pénz h tudjak tanulni, gondoltam egy órácskát naponta olvasnám öket ha cserébe azé havi egykétezret kapok érte, van paypalom meg alertpayomis, cska odlal nincs, válaszotok elöreis köszönöm

Online hirdetés esetén mennyi az áfa?

Sziasztok! Küldöldi állampolgár vagyok, Magyarországon tanulok. Van egy honlapom és érdeklődtek, hogy szeretnének rajta hirdetni. Rengeteg kérdésem van, tulajdonképpen nem tudom, hogy hogyan működik ez a rendszer. Mivel nem vagyok vállalkozó, ezért azt se tudom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!