Mennyit áldoznál egy hirdetés feladásáért egy online hirdetőportálon?
Olyan hirdetőportálról lenne szó, amely rendszeresen hasznos tippekkel, tanácsokkal lát el a sikeres hirdetések készítéséhez. Minden hirdetést megjelenése előtt élő személy néz át.
A hitdetések körül nem található más zavaró hirdetés, ami elvonja a figyelmet! Fontos megemlíteni még, hogy a hirdetési összeg kategóriánként változik!
Plussz rendszeres ajándék kuponok kiosztása

válasza:

válasza:

válasza:Semennyit! Amíg pl az expressz uralja a piac 60%-át és ott ingyenes a feladás, a többi ezen osztozkodik addig egy fizetős hirdetésfeladási szolgáltatással csak bukóvári project lesz belőle. Az ingyenes hirdetési oldalak a google adsensenek köszönhetően gombamód elszaporodtak, igaz hogy a többség csapnivaló kamuhirdetésekkel de hiába nézegeted át egyenként a hirdetéseket, én akkor sem fizetnék.
Inkább csinálj álláshirdetési portált ahol leinformálod az otthoni munka hirdetéseket hogy mennyire kamu. De pénzt a feladásért ott sem kérhetsz mert nem lesz senki aki majd fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Annyi szélhámos van és meg kellene adni az ORSZI határozat számát, idejét és egy csomó személyes adatot.
Nemkell sok csak a koleszra kéne pénz h tudjak tanulni, gondoltam egy órácskát naponta olvasnám öket ha cserébe azé havi egykétezret kapok érte, van paypalom meg alertpayomis, cska odlal nincs, válaszotok elöreis köszönöm
Vagy mint magánszemély, megtehetem ezt?
Sziasztok! Küldöldi állampolgár vagyok, Magyarországon tanulok. Van egy honlapom és érdeklődtek, hogy szeretnének rajta hirdetni. Rengeteg kérdésem van, tulajdonképpen nem tudom, hogy hogyan működik ez a rendszer. Mivel nem vagyok vállalkozó, ezért azt se tudom,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!