Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valós hirdetés a CV-online-n...

Valós hirdetés a CV-online-n a Megváltozott munkaképességű munkatársak keresése országos szinten?

Figyelt kérdés
Annyi szélhámos van és meg kellene adni az ORSZI határozat számát, idejét és egy csomó személyes adatot.
2011. febr. 14. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak adatbázisbővítés.
2013. máj. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Az alábbi hirdetés vajon melyik mobilszolgáltató cég?

A Telenort kilőttem, mert az Törökbálint. A T-Mobile-ra gondolok....Szerintetek?

Mennyit áldoznál egy hirdetés feladásáért egy online hirdetőportálon?

Olyan hirdetőportálról lenne szó, amely rendszeresen hasznos tippekkel, tanácsokkal lát el a sikeres hirdetések készítéséhez. Minden hirdetést megjelenése előtt élő személy néz át. A hitdetések körül nem található más zavaró hirdetés, ami elvonja a figyelmet! Fontos...

Online hirdetés esetén mennyi az áfa?

Sziasztok! Küldöldi állampolgár vagyok, Magyarországon tanulok. Van egy honlapom és érdeklődtek, hogy szeretnének rajta hirdetni. Rengeteg kérdésem van, tulajdonképpen nem tudom, hogy hogyan működik ez a rendszer. Mivel nem vagyok vállalkozó, ezért azt se tudom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!