Ha az elmúlt fél évben volt, hogy szerencsejátékoztam mennyi ideig nem kapok lakáshitelt?
Úgy tudom, hogy ez a dolog kizáró ok lehet lakáshitelnél.
(fene se gondolta)
Normális válaszokat kérnék ha lehet.
Ez nekem furcsa. Igaz, én külföldön élek, de 15 éve minden hónapban a fizetésem 100%-át (és sokszor még többet) eltoltam szerencsejátékon. (Igen, tudom, hogy ez hülyeség). Ennek ellenére a banki hitelekből tartottam fenn magam, mert mindig adtak, pár éve lakáshitelt is adtak volna, pont nem foglalkoztak vele, hogy mire költöttem eddig a pénzem (pedig ha utánanéznének világosan látszana, és én sem adnék a "magamfajtának" hitelt). Mostanra értem el csak oda, hogy már akkora a hitelállományom (130k euró), hogy több hitelt nem fognak adni, így muszáj lesz visszaszorítani a szerencsejátékot, mert a tényleg a híd alatt fogok kikötni.
Szóval szerintem nem biztos, hogy nézegeti a bank, hogy mit mire költesz, add be a kérelmet, aztán meglátod.
Ha pedig emiatt elutasítanak, akkor hagyd abba teljesen a szerencsejátékot jó időre, és próbálkozz később újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!