366 ezer Ft-tal vagyok mínuszban folyószámlahitel miatt, ha elmennék munkanélkülire, illetve gyorsan találnék valami munkahelyet, és igényelném a fennmaradó járadék 80%-ot, abból vissza tudnám fizetni?

válasza:Erre nem tudunk válaszolni, mert nem látjuk át az életviteledet és ekkora adósság már alapból gondot mutat. Ráadásul mennyiből lettél ekkora mínuszban és így milyen járadék várható?
Én különben soha senkinek nem javaslom kikérni ezt, mert akkor legközelebbi esetben nem jár.

válasza:Ha meg nem sikerül gyorsan munkát találni akkor hiába fogod tudni visszafizetni a folyószámla hitelt, újra fel fogod használni és munkád se lesz, több munkanélkülit se fogsz kapni és még adósságod is lesz.
Szóval hosszú távon a legjobb az lenne ha kitalálnál valami stratégiát, hogy a tartozás is csökkenjen és ne kerülj rosszabb anyagi helyzetbe.

válasza:

válasza:5
Rosszabb lesz, mert ha a bank azt látja, hogy nem érkezik a számlára munkabér, akkor nem engedi felvenni a folyószámla hitelt, sőt az addig már felvett összeget is egy összegben fogja vissza követelni

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
360 ezer Ft-ot keresek, ami eléggé kevés, ugyanis lakhatásra elmegy 150 ezer Ft-om+mobil előfizetésre 20 ezer, és akkor ami marad abból éljen meg az ember, jelenleg 312 ezer Ft-al vagyok mínuszban, ez a magyar kormány hibája, hogy ilyen szegény vagyok.
Tegnap,hétfőn kötöttem az új csomagot délután,de egyenlőre semmilyen visszajelzés az elbírással kapcsolatban,sem SMS-ben sem másfajta üzenetben.
Leirnám a problémámat .. sajnos fiatal fejjel 24 évesen van az otp nél egy 1.5 milliós hitelkeretem ami teljesen kivan használva sajnos mert nem tudok kijönni belőle illetve van egy 750 ezres személyi kölcsönöm annak 36 ezer havonta a törlesztő. Meg van 2 gyors hitelem...
Ebben a pillanatban 134 ezerrel van mínuszban az egyenlegem, a fizetésem másodikán fogom megkapni, ami 332.500 Ft, abból ki kell fizetnem az albérletet, az 150 ezer lesz rezsivel együtt, mobilszámlám, pedig lesz 20 ezer Ft, és még vennem kell karácsonyi ajándékot 4 embernek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!