Cibezz számla esetén van limit, hogy mennyit vehetek fel ATM-ben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most 630. 000 ft-on van ez max mennyire mehet fel? Illetve mivel diák bankszámlám van és PayPal-on keresztül érkezik rá a pénz, abból hogy kell adóznom?
Van némi spórolt pénzem, és szeretném azt is berakni/lekötni. Hol érdemes folyószámlát nyitni, illetve pénzt lekötni? És még egy hülye kérdés. Van otthon olyan bank, ami ha kisországunk csődbe megy, nem úszik vele a lekötött pénz is?
A bankban szembesültünk azzal, hogy meghatalmazással sem lehetséges számlát nyitni valakinek, aki cselekvésében már korlátozott. Az ügyintézők széttárták karjaikat, hogy nem tudnak semmit csinálni és kész. Nagymamámnak szeretnénk számlát nyitni, mert szegény már 5...
Pénzt szeretnék utalni Unicredit bankba, mit kell magammal vinnem? Elmúltam 14 éves van személyi igazolványom. Utaláshoz milyen igazolványt kell magamal vinnem? A személyi elég lesz nekik?
A kérdésem lényegében az, hogy lehet 2 ugyanolyan bankkártyám és vele számlám 1 banknál? Az OTP Banknál vagyok jelenleg Joinor bankkártyával és szeretnék egy másikat is másik számlaszámmal! De a jelen számlámat még nem törölhetem mivel arra érkezék a (kicsit megkésett)...
Probléma annyi lenne h vásároltam Ebay-ről átutalta a pénzt és már kaptam is a limitet :S amivel nem tudok semmit csinálni a pénzel mert kellene bankszámlaszám vagy bankkártya ..:S de az sajnos nincs megtudom valahogy oldani másképp h feloldják az accountom vagy lementsem a pénzt?:S
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!