Bar listásoknak adósságrendező hitel lehetséges?

válasza:"Bar listásoknak adósságrendező hitel lehetséges?"
Nincs.A jelenlegieknek kell a futamidejét kitolni, így csökkenhetnek a törlesztőrészletek. Az adósságrendező hitel nem azt jelenti, hogy ezután majd nem vagy csak havi 1000-et kell fizetni!!!!! Ott is komolyan kell törleszteni.
Már ne is haragudj, de 4 hitelre (esetedben a semmire) nem gondoljátok, hogy felelőtlenség gyereket vállalni???
Nem lehet elvetetni még valahogy?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olvastam itt pár kérdést, de őszintén szólva nem értem, hogy ez hogy lehetséges. Tényleg lehet azt, hogy mondjuk van egy 19 éves gyerek, van az anyja. És a gyerek tudta nélkül az anyuka felvesz a gyerek nevére pl 5 milliós hitelt, amit majd a gyereknek kell...
Lehet olyat csinálni, hogy valakinek a hitelét előtörlesztem? Természetesen úgy, hogy tudom a hitel minden adatát és a hitel felvevőjével rokoni kapcsolatban állok. Vagy ehhez mindenképpen szükséges az adós is?
Voltam a k&h-nál, náluk van folyószámlám amire a fizetésem érkezik, azt mondták hogy a 3 hónap próbaidőnek le kell telni. Határozatlan szerződésem van nettó 106 ezer ft-al. Nincs még hitelem. 200-300 ezer ft-ra lenne szükségem. Mit ajánlotok? Olyan elképzelésem volt...
Hitelt szeretnénk felvenni, de mivel papíron minimálbéren vagyunk ezért csak jelzáloggal adnak, viszont ingatlan nincs a nevünkön a párommal csak párom anyjának és az anyja testvérének van egy nagy családi ház a nevén amit nem használnak, teljesen üres. Lehetséges arra...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!