Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bar listásoknak adósságrendező...

Bar listásoknak adósságrendező hitel lehetséges?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyunk a párommal mert a kedves volt neje nem fizeti a tartozását és a párom volt a kezes.Most fizethetünk 4 hitelt egyszerre és kéne valami adósságrendező hitel vagy valami de az a baj hogy bar listás én meg 21 éves vagyok így ha jól tudom nekem nem adnak ilyen hitelt meg ingatlanom sincs a nevemen.Ráadásul most várom az első babánkat.nem hittük hogy így kicseszik velünk az élet...van valami remény a kiútra? állítólag angliában van a pics@ havi 400 ezres fizuval mi meg fejenként keresünk 75 öt.

2013. jún. 13. 11:14
 1/8 A kérdező kommentje:
esetleg ha a nevemen lenne egy ház de lenne egy másik tulajdonos is akkor ingatlan fedezetet tehetünk a házra?
2013. jún. 13. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
43%

"Bar listásoknak adósságrendező hitel lehetséges?"

Nincs.A jelenlegieknek kell a futamidejét kitolni, így csökkenhetnek a törlesztőrészletek. Az adósságrendező hitel nem azt jelenti, hogy ezután majd nem vagy csak havi 1000-et kell fizetni!!!!! Ott is komolyan kell törleszteni.

Már ne is haragudj, de 4 hitelre (esetedben a semmire) nem gondoljátok, hogy felelőtlenség gyereket vállalni???

Nem lehet elvetetni még valahogy?

2013. jún. 13. 11:33
 3/8 A kérdező kommentje:
jézusom te normális vagy? mondom hogy nem számítottunk rá hogy a nyakunkba szakad 4 hitel...
2013. jún. 13. 11:39
 4/8 A kérdező kommentje:
amúgy meg tudom hogy mit jelent az adósságrendező hitel de esetleg akkor nem havi 80 at kéne fizetni csak 50 vagy 60 at...
2013. jún. 13. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ügyvédhez kellene fordulni a kezességgel kapcsolatban. A kezes a legutolsó aki helyt áll a tartozásért, ráadásul ha önként nem fizet akkor a banknak sokkal kevesebb a lehetősége, mint az eredeti adósnak. Vannak ingyenes ügyvédek, lehet, hogy megtalálja a módját, a szerződésben, hogy ne nektek keljen fizetni. Ha jelzálog tartozása van és egyéb ingatlan is van a nevén akkor a banknak először azt kellene végrehajtatni, de nekik egyszerűbb, hogy kiküldenek egy csekket a kezesnek. Szóval nem kellene befizetni és kiderül, hogy mit lép a bank.
2013. jún. 13. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:
hát a csaj nevén van egy lakás amit elárverezhet a bank.ügyvédnél tegnap előtt voltunk és nem mondott semmit...azt mondta hogy mivel a párom a kezes neki kell fizetni
2013. jún. 13. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kellene befizetni a banknak a részlet és meg kellene várni mi a következő lépésük. (ezzel bármennyire is fenyegetőznek nem vesztenétek semmit, mivel sok idő mire végre tudják hajtatni) Valószínűleg az ingatlan árverezése lenne a következő lépés. A "pics@" valószínűleg ezt nem hagyja, így a végén rájön, hogy kénytelen fizetni.
2013. jún. 13. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne fizessetek.Ha már meg lesz a baba pereld be a párodat,hogy nem fizet gyerektartást.(Ehhez nem muszáj külön lakcímen élnetek).Ezután a fizetéséből letilják a gyerektartást amit neked fognak utalni ,de így a bank már nem tud a fizetéséhez nyúlni.Vagyon ne legyen a nevén.
2013. aug. 15. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Tényleg lehetséges az, hogy pl az anyuka a nagykorú gyereke tudta nélkül a gyerek nevére vesz fel hitelt?

Olvastam itt pár kérdést, de őszintén szólva nem értem, hogy ez hogy lehetséges. Tényleg lehet azt, hogy mondjuk van egy 19 éves gyerek, van az anyja. És a gyerek tudta nélkül az anyuka felvesz a gyerek nevére pl 5 milliós hitelt, amit majd a gyereknek kell...

Lehetséges más helyett előtörleszteni?

Lehet olyat csinálni, hogy valakinek a hitelét előtörlesztem? Természetesen úgy, hogy tudom a hitel minden adatát és a hitel felvevőjével rokoni kapcsolatban állok. Vagy ehhez mindenképpen szükséges az adós is?

Hitelt szeretnék felvenni 1,5 év folyamatos munkaviszonnyal, de az új munkahelyemen még 15-én leszek 1 hónapja. Próba idő alatt lehetséges hitelt kapni valahol?

Voltam a k&h-nál, náluk van folyószámlám amire a fizetésem érkezik, azt mondták hogy a 3 hónap próbaidőnek le kell telni. Határozatlan szerződésem van nettó 106 ezer ft-al. Nincs még hitelem. 200-300 ezer ft-ra lenne szükségem. Mit ajánlotok? Olyan elképzelésem volt...

Jelzáloghitel nem saját tulajdonra? Lehetséges?

Hitelt szeretnénk felvenni, de mivel papíron minimálbéren vagyunk ezért csak jelzáloggal adnak, viszont ingatlan nincs a nevünkön a párommal csak párom anyjának és az anyja testvérének van egy nagy családi ház a nevén amit nem használnak, teljesen üres. Lehetséges arra...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!