Valaki elmagyarázná hogy működik a telefon vásárlás részletre? (Bővebben lent)

válasza:15 evesen semmilyen szin alatt nem fogsz reszletre kapni telefont, mivel hivatalos jovedelmed nincs, nagykoru sem vagy, nem behajthato az esetleges tartozasod.
Innentol azt hiszem az egesz targytalan.

válasza:A boltokban oda van írva a telefon mellé, hogy lehet-e részletre venni. ha nem akarsz kamatot fizetni, akkor keresel olyant, hogy 0 %-os kamat.
Szerintem sokáig fogsz keresgélni.

válasza:Mindkét általad említett áruházban fut egy 0 % THM-es akció.Az elsőben (MM) a külön megjelölt és minimum 50 ezer forintot elérő termékekre vonatkozik.Határidő 09.14.A második esetben (E) a minimum összeg 25 ezer forint, de itt érdemesebb egy üzletbe ellátogatni a pontos részletekért.Határidő 09.09.
MM: 15 havi részlet, E: 4-6-10 havi választható.
Hitelfelvételhez általában szükséges okmányok:
- személyi igazolvány,
- lakcímkártya,
- közüzemi számla és/vagy bankszámla kivonat,
- kereseti igazolás,
- egyéb, az áruházakban vagy a hitelt nyújtó bank honlapján feltüntetett feltételek.
Kapcsolódó kérdések:
Ha novembertől kapok ösztöndíjat , akkor már most lehet hitelre venni úgy telefont hogy novembertől törlesztek havonta?
Ha pl. vennék egy telefont, mi biztosítaná, hogy pl. nem merül le fél óra használat után? Előre is köszi (nem tudom, hogy jó helyre írtam-e a kérdést,bocsi)
Rendeltem egy telefont. Az előfitesem a következő: 2 évig, havi 3490. A telefon így 5000 forintomba kerülne. De most nézem a rendelés menetét, és valami 22 ezer forintos előleget kérdez. Mi van ha elutasítom? Most erre nincs pénzem:S
Pár hónapja rendeltem pár fényképalbumot Csehországi oldalról, a számláról levonta az album összegét de +ba 12000 FT-ot. Most ez az eBay-nél is érvényes?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!