Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan netes oldalakat...

Tudnátok olyan netes oldalakat mondani amik nem csak lakcímre szállítanak hanem csomagpontra stb. -re is?

Figyelt kérdés

2020. márc. 1. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Szinte minden magyar webáruház szállít valamilyen átvételi pontra.
2020. márc. 1. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az se mindegy, mit akarsz venni. Lámpát vagy bugyogót...
2020. márc. 1. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Fel szeretnék mondani, tudnátok tanácsot adni?

Fel szeretnék mondani, március 4.-ig érvényes az alkalmassagim, addig szeretnék ott maradni. Mikor vagy épp, hogy kéne felmondani?

Hogyan kell postán csomagpontra feladni csomagot?

Lehet hogy ez nagyon hülye kérdésnek hangzik elsőre, de még sosem adtam fel csomagpontra csomagot, csak csekket fizettem be meg nekem érkezett csomagot vettem át. Most fel kéne adnom egy csomagot csomagpontra, de nem vagyok tisztában vele hogy ez hogy megy. Ítélkező és...

Egy 2015-ös záloghosszabbításról meg tudják mondani, hogy az adott ékszer náluk van-e még?

Anyukám 2 hete elhunyt. Találtam nála zálog hosszabbításról papírt. Vajon meg tudják mondani, hogy ki lett-e váltva? A rendszerükben egymáshoz vannak rendelve ezek az adatok? Mert ugye minden hosszabbításnál új számozású papírt adnak. Régen ezeket én intéztem, de...

Online rendelést le lehet mondani? Több lenn

Még csak megrendelve van, nincs kifizetve, jövő héten jönne a termék. Azért mondanám le, mert közben találtam egy jóval olcsóbb ugyanolyan terméket. Egyébként progamingshop.sk oldalról lenne szó, ennek magyar változata a supergamer.hu Lépjek kapcsolatba velük, és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!