Kisvárosban élünk az élettársammal, dolgoznánk, de sehol nincs munka! Ő szociális járadékot kap a helyi önkormányzattól, én meg munkanélkülit a munkaügyitől, ami viszont szept.15-én megszűnik. Kérhetek én is segélyt az önkormányzattól?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 14:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Diplomás szociális munka, sérült gyerekekkel. Hová adjam be a jelentkezést?
Beadnám a jelentkezést, diplomát adó szakra. Gyermekpszichológia, sérült gyerekek,...
37 éve vagyok közalkalmazott, mint ápolónő. Munka mellett végeztem el. Akkor Szociális otthonban dolgoztam, C kategóriába tettek. A kórházban ahol 10...
1975-2000-ig Szociális otthoni ápolónő C kat 2000-2010jan 31-ig Kórházban szakápolónő (szoc otthoni)B 13 2012 febr 01-töl Egészségügyi és Szociális Intézmény gondozó nö.Végzettségem Szociális Otthoni Ápoló B13
Szociális munka BA-ról milyen mesterképzésekre lehet továbbmenni?
Város nem számít:)
Jön valaki PTE BTK szociális munka szakra? Van itt olyan?
Izgi lesz a gólyatábor:)) és az egyetemi élet is. Ez az első, hogy várom a szeptembert:DD
KJF szociális munka alapszak elvégzése után jelentkezhetek-e az ELTE szociológia mesterképzésére? Van ilyen lehetőség?
ilyen irányban szeretnék továbbtanulni, kérdés, van-e rá lehetőségem, hogy főiskolából átjelentkezzek egyetemi mesterképzésre
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!