Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a különbség a szociálpedagó...

Mi a különbség a szociálpedagógia és a szociális munka között (a gyakorlatban)?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 19:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mi a különbség a szociális gondozó és ápoló és a szociális ápoló, szervező között?

Melyiket éri meg tanulni? Mennyire lehet ezzel elhelyezkedni dolgozni? Mennyit lehet vele keresni?

Mi a különbség a szociálpedagógia és a szociális munka között (a gyakorlatban)?

Ha jól tudom, a szoc.pedagógus elsősorban fiatalokkal foglalkozik. Ezért szeretném ezt választani. Viszont a lakóhelyem közelében csak szoc. munkás szakot indító egyetemek vannak. Egyáltalán többet ér a szoc.ped. diploma a szoc. munkásnál?

Mi a különbség a szociális fóbia és a pánikbetegség között? Melyik a súlyosabb?

Vagy a kettő együtt is jelentkezhet? Melyik alakul ki először? Sokszor azt hiszem, hogy csak nekem van ilyen problémám, mert az emberek annyira összeszedettek, magabiztosak, én meg ideges leszek, mikor el kell intéznem egy egyszerű ügyet és legszívesebben kibújnék alóla. 20/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!