A Forbes listájára mi alapján kerülnek fel a gazdagok? - A 30 alatti 30 sikeres fiatal listája kissé viccesen néz ki, ha csak körbenézek, vannak ettől nagyobb halak is.
A napokban a tv-ben volt egy műsor, egy sikeres vállalkozó magyar kiscsaj volt benne, szerepelt a Forbes magazinban - erre kicsit felfigyeltem, utánanéztem, 2020-ban 130 milliós árbevétele volt (nem tiszta nyereség), és 8 fő dolgozik a cégénél, ami kicsit lelombozó... aztán megnéztem a többieket, hát, a filmszínész valami mellékszereplő, a másik valami úszó... hát, kissé kiábrándító.
Ha csak körbenézek a környezetemben, van weblapszerkesztő szomszédom, aki a semmiből 60 milliót szedett össze 2 év alatt, volt osztálytársam meg 5 éve még 500 ezerrel kezdett "vállalkozni" (ki is röhögtük), ma a vagyona 170 millió körül mozog, és akkor még nem is beszéltem olyanokról, akik alá apuci pumpálta a pénzt... Mégis miért nem ezek az emberek szerepelnek a Forbes magazinban?

válasza:"mindegyik vállalkozó a listán valami teljesen újat, innovatívat csinált" - Melyik?! A repper, a webáruházas, vagy aki átvette apuci autókereskedését?
A '80-as években Pablo Escobar volt a Forbs magazinban, pedig más is árult kokaint... a 0-ról indult, és sokra vitte (azt hittem, erről szól a magazin).
Kapcsolódó kérdések:
Simli, mutyi, adóelkerülés nélkül meg lehet itthon gazdagodni?
Nem szeretném, ha tudna róla, nem mintha nagy összeg lenne, - és közel nem a teljes tartozást kapom meg - de van rá okom, hogy miért lenne jobb, ha ő nem tudna erről. Persze a szabály az szabály, ha értesítik, nincs mit tenni.
Mellékesen az kivitelezhetetlen gondolat, hogy pályázatíró nélkül beadjam ugye? Életemben nem írtam még pályázatot természetesen nem emiatt szeretnék elbukni, csak eszembe jutott, hogy talán meg tudnám csinálni!?
Mennyi az esély a sikerre? Mennyire nehéz? Van rá bármi esély? Normális válaszokat kérlek! Előre is köszönöm!
Hellósztok! Mindig is gyenge volt a szövegértésem, de most nálam végleg kiborult a bili ezzel a jogi nyelvezettel. Pár hete sikeresen teljesítettem az Origó angol nyelvvizsgámat C1-es szinten és mivel ez az első sikeres nyelvvizsgám, szeretnék az állam által...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!