Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Már nem csak grillezhetek, hanem kasszázhatok is a mekiben xd
máj. 16. 17:57
2/6 anonim válasza:
Ajánlom az Újratervezés program 2.0-3-0 facebook csoportot, ott sok hasznos infót megtalálsz; vissza is tudsz keresni az előző turnus résztvevőinek bejegyzéseire. Én is most kezdtem el a 4 hetes képzést, jelenleg a git klónozással kínlódok, valamiért nem megy olyan gördülékenyen, mint a videóban. :)
máj. 16. 18:25
3/6 A kérdező kommentje:
Hogy haladsz kedves 2-es?
Én két hét alatt a program 38%-át teljesítettem, de ma a végére érek egy nagyobb blokknak. Terveim szerint a jövő héten belehúzok. Mondjuk megcsináltam mindig a feladatokat a html, css blokknál, lehet azért lassult be a dolog.
máj. 22. 15:15
4/6 anonim válasza:
Az űrlapoknál járok. Megpróbálok én is belehúzni, hogy legyen elég időm ismételni. A CSS részben elég sok információ zúdult rám, kellett hozzá némi idő, hogy kellőképpen rálássak. Én is megcsináltam a feladatokat, a videók nézéséből negyed ennyi sem ragadt volna meg, így nekem is a gyakorlás vált be. Remélem a végére jobban összeáll.
máj. 23. 17:27
5/6 A kérdező kommentje:
Ma Én is átnéztem az űrlapokat. Még ülepednie kell, de kicsit gyorsítanom kell a tempón.
Párom szerint a java-ra kellene több időt hagynom, mert az se lesz egyszerű.
máj. 23. 21:48
6/6 A kérdező kommentje:
Már a js-nél járok. Az űrlap készítést kicsit nehezebbnek találom 2-es...
Írtam egy csomó jegyzetet, szóval remélhetőleg később előtudok állítani űrlapokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!