Van itt olyan, aki nem dolgozik, hanem a befektetéseiből, részvényeiből él, passzív jövedelme van?
Figyelt kérdés
márc. 28. 07:49
1/25 A kérdező kommentje:
Ha valakinek nem fekszik az alkalmazotti lét, hogyan tudna ilyen szintre eljutni? Nem a munka ellen vagyok, de heti 5 nap 8, vagy 12 órában akkor is lélekölő. Maximum hobbiszinten csinálnám a munkát, napi 2-3 nap, 6 órában mondjuk. De ne úgy, hogy az egész életem elmenjen mellette. A munkahelyi bullying is zavar, meg nem igazán szeretem, ha dirigálnak nekem.
márc. 28. 07:52
2/25 anonim válasza:
én nem dolgozok, az anyám eltart, plusz van kamu munkahelyem, meg rokkant nyugdíjam, összesen 130 ezer ft-ot kaszálok havonta
3/25 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk valaki ingatlanokat ad ki albérletbe, abból fel tudja tartani magát? Vagy max részmunkaidőben csinálnék valamit, de csak annyit, ami kedvemre való..
márc. 28. 07:55
4/25 anonim 

válasza:

Van. Sok munkával lehet erre a szintre eljutni. Nekem 10 évembe került és sok mindenről le kellett mondanom ezért.
5/25 anonim 

válasza:

"Nem a munka ellen vagyok, de.."
De igen, neked szimplán büdös a munka.
6/25 A kérdező kommentje:
És ezt most ne úgy képzeljétek el, hogy munka nélkül megölne az unalom. Engem a kötöttségek zavarnak, de nagyon. Munka helyett is ugyanúgy lennének hobbijaim, lehet önkénteskednék is. De ez, hogy vezényszóra csináljak valamit, meg karikás ostort csattogtatnak a hátamon, meg kiabálnak velem, és úgy húzzam az igát, ez nem igazán fekszik nekem..
márc. 28. 08:01
7/25 anonim válasza:
A kérdező közveszélyes munkakerülő, mint én. Csak én büszke is vagyok rá.
8/25 anonim 

válasza:

Van, reszmunkaidoben dolgozom mar csak. Mellette kifizetett lakas, kocsi. Befektetesnek MAP, reszvenyek, rovid tavu kereskedes.
9/25 A kérdező kommentje:
Másik dolog, hogy fel se nagyon vesznek sehova, ha meg igen, az tényleg a legalja munkahely, legalja emberekkel.. És zavar, hogy kb kuncsorognom kell a munkáért, mert különben szóba se állnak velem. Normális embereknek egyébként munka mellett is van annyi jövedelme, hogyha mondjuk kirúgnák, akkor is felszínen tartja magát, nem ugrik le rögtön a Taigetoszról.
márc. 28. 08:06
10/25 anonim 

válasza:

"Másik dolog, hogy fel se nagyon vesznek sehova, ha meg igen, az tényleg a legalja munkahely, legalja emberekkel.."
Ez nem azért van, mert munkaerőpiaci szempontból te is csak a "legalja munkát" vagy képes nyújtani egy munkahelynek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!