Létezik olyan munka, amely otthon végezhető és tényleg kifizetik az ígért összeget korrektül?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 20:18
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Két éve még azt hittem, létezik.
Ma sajnos azt mondom, hogy ilyen nincs, de remélem csak nekem nem volt szerencsém.
Azaz egyet tudok, (közvélemény kutatási kérdőívek feldolgozása) de oda bekerülni komoly ismeretség kell.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Én is utóbbiból keresek piszok jól, és még csak vitaminokat sem kell árulnom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Ki tud otthon végezhető bedolgozói munkát?
Ami nem átverés hanem valós munka igazi fizetéssel
Otthon végezhető munka: van valakinek valamilyen tapasztalata?
Lenne egy-két óra szabadidőm, jól jönne a mellékes. De elég gyanúsak ezek a hirdetések, és nem szeretnék ráfaragni. Ráadásul vidéki vagyok.
Otthon is végezhető munka?!
Nem értem ,hogy miért árasztották el az apróhirdetéseket az olyan állásajánlatok, ahol otthon végezhető másolással kapcsolatos munka van. A hirdetésben kevés az infó arról, hogy konkrétan mit is kell csinálni. Csak a regisztrációs díj ellenében van valami konkrétum....
Valaki segítsen már! Internetes munka otthon?
Hallottam hogy lehet pénzt keresni interneten, de hogyan?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!