Létezik e itthoni valós (nem internetes) munka?

válasza:Létezik , ha van ismerettséged...
Nemrég feladtam álláskereső hirdetést,kizárólag nem valós munkaajánlat jött (MLM, ügynöki,internet...stb.)
Hát köszönöm, ebből nem kérnék...konkrét meló kell, nem pedig ha beszervezel x embert, meg ha gyűjtesz krediteket, meg hasonló.
Takarítás! Na ez lenne nekem pl. a fix meló!Megcsinálom, kifizetnek, nincs teljesítménykényszer!
Azért ne csüggedj, próbálkozz.

válasza:Az attól is függ szerintem, hogy mihez értesz. Mert mit lehet otthon csinálni? Ha pl. tudsz varrni jól és szépen, akkor találhatsz bedolgozói munkát.
Ez csak egy ötlet.
Borítékolás, összeszerelés, ilyesmik szoktak lenni az otthoni valós munkák.
Kapcsolódó kérdések:
Ha van akkor adnátok nekem címet,vagy elérhetőséget? Mit kell pontosan csinálni és mennyi lehet vele keresni? 3 gyerekes anyuka vagyok,jól jönne egy ki plusz kereset.
ha igen kérlek téged írd le !
Keresgéltem a neten,de csak idióta hirdess és havonta több százezer forintot fogsz keresni hirdetéseket találtam.Jó lenne összeszerelés is,borítékolás,bármi,csak valamennyi pénzhez jussak.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!