Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik valós otthoni munka?...

Létezik valós otthoni munka? Hol lehetne megtalálni?

Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten,de csak idióta hirdess és havonta több százezer forintot fogsz keresni hirdetéseket találtam.Jó lenne összeszerelés is,borítékolás,bármi,csak valamennyi pénzhez jussak.
2011. jún. 20. 13:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szaktudás nélkül ilyen nincs.
2011. jún. 20. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Tőzsdézés. Kötetlen munkaidő. Nincsenek főnökök. A nap 24 órájában kereshetsz. Csak egy adónemet kell fizetned. De, némi szaktudás azért nem árt hozzá. A fizetésed csak rajtad múlik.
2011. jún. 20. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Valakinek vált már be az otthon végezhető munka? Tényleg létezik olyan ami korrekt, és fizet is?

Ha van akkor adnátok nekem címet,vagy elérhetőséget? Mit kell pontosan csinálni és mennyi lehet vele keresni? 3 gyerekes anyuka vagyok,jól jönne egy ki plusz kereset.

Létezik e itthoni valós (nem internetes) munka?

Gyes mellett szeretnék dolgozni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!