Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Beteg gyermekekkel kórházi...

Beteg gyermekekkel kórházi önkéntes munka tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Beteg gyerekekkel fogok foglalkozni egy hónapon belül egy kórházban, csináltam már hasonlót egy éven át, de most mégis félek, milyen érzés lesz rákos gyerekekkel játszani, beszélgetni. Van valakinek tapasztalata ezügyben? Ha nincs, valami vélemény arról, ez milyen érzés lehet, pontosan mit-hogyan csináljak majd?
2011. okt. 21. 23:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Webcamszexes munka tapasztalatok?

Melyik oldalon érdemes csinálni, mennyit fizetnek, hogy fizetnek stb. Várom a válaszokat, akár olyantól is, aki benne van.

Internetes otthon vegezheto munka?

mik a tapasztalatok? Kamu? Vagy erdemes megprobalni?

Könyvtári önkéntes munka. Végzett már valaki hasonlót?

Holnap megyek könyvtári önkéntesnek. Kíváncsi lennék, hogy milyen feladataink lesznek?

Tapasztalatok állatmenhelyi önkéntes munka terén?

Október 7-én fogok kezdeni. Azok tapasztalataira lennék kíváncsi, akik dolgoztak/dolgoznak ilyen helyen. Minden érdekel, milyen munkát végeztek, milyenek a munkakörülmények, hogyan viszonyulnak a "kezdőkhöz" (nem dolgoztam még ilyen helyen, állatokkal szeretek...

Szigetfesztiválon munka (pl szemétszedés) mi a véleményetek róla?

Esetleg tapasztalatok? Mennyire fizetnek ott jól?

Tudom sokan feltették már a kérdést. Kéne egy jó nyári munka, de nekem a Miskolc-Mezőcsát közötti részen. Tapasztalatok? Milyen területen kezdjek...

15 vagyok és tudom, hogy szülői engedéllyel már lehet munkát vállalni. Tapasztalataitokat elmondhatnátok... örülnék neki. :) Milyen területen próbálkozzak? -és- hogy bonyolodik le egy ilyen nyári diák-munka pl. a fizetés terén... mennyi idő múlva kapom meg a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!