Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szigetfesztiválon munka (pl...

Szigetfesztiválon munka (pl szemétszedés) mi a véleményetek róla? Esetleg tapasztalatok? Mennyire fizetnek ott jól?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 14:55
 1/3 anonim válasza:
100%

Sok a munka ott!! De ha látják, h rendes vagy,akkor jól meg is fizetnek. Fárasztó lesz... :(

(Y)

2010. máj. 20. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:
fizetnek érte,nekem ennyi a lényeg...
2010. máj. 20. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem is az a lényeg hogy fizessenek meg érte rendesen
2010. máj. 20. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Nagyon nehéz a Mccafés munka?

Ha dolgozott már ott valaki legyen szives megosztani a tapasztalatait! Előre is köszönöm!

Létezik ilyen munka? (többi lent)

Na szóval.Szerkezetlakatos állás heti 30 000Ft és plusz napi ebéd. Helybeli munka és házhoz szállítják és viszik a gyárba. Munka ruha jár. És senkinek nem rokona se ismerőse,hanem őt találják meg egy huszadrangú internet hirdetőbe,hogy állást keres.22 éves és...

Közcélú munka alatt milyen konkrét munka értendő?

Ha egy aktív korú pályakezdő munkanélküli bejelentkezik egy olyan kisváros munkaügyi központjába, ahol az "Út a munkához" program keretében közcélú munkára közvetítik ki, akkor ezek milyen munkák lehetnek? Pl parkgondozás vagy az önkormányzatnál irodai munka? Mert...

Kedves mindenki, Egy nap szabadsag az hany oranak felel meg a munka jogok alapjan, egy illetve tobb muszakos munkarendre szamitva?

Es ez hol van leirva? Es bocsi, de csak angol klaviatura van a cegnel. Koszonettel, Zoli

Beteg gyermekekkel kórházi önkéntes munka tapasztalatok?

Beteg gyerekekkel fogok foglalkozni egy hónapon belül egy kórházban, csináltam már hasonlót egy éven át, de most mégis félek, milyen érzés lesz rákos gyerekekkel játszani, beszélgetni. Van valakinek tapasztalata ezügyben? Ha nincs, valami vélemény arról, ez milyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!