Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Webcamszexes munka tapasztalatok?

Webcamszexes munka tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Melyik oldalon érdemes csinálni, mennyit fizetnek, hogy fizetnek stb.

Várom a válaszokat, akár olyantól is, aki benne van.

2009. jún. 21. 15:31
 1/5 anonim válasza:
na erre én is kivi volnék...
2010. jan. 11. 17:50
 2/5 anonim válasza:

én ezzel foglalkozom

amennyiben érdekel valakit ilyen munka, kérem küldjön fényképes önélet rajzot telefonszámmal korral és pár sorral magáról a nadom3@gmail.com ra

2011. ápr. 21. 20:47
 3/5 A kérdező kommentje:
de a részletek érdekelnének, nem mondtam hogy dolgozni is akarok még.
2011. máj. 15. 14:04
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én modell vagyok. :)

Eddig stúdióban dolgoztam, de nemrég kiléptem és itthonról fogom csinálni. :) Mi vagy 38 oldalra dolgoztunk abban a stúdióban. Felsorolok egy pár jót közülük:

livejasmin

streamate

streamray

myfreecams

xlove

De ezen kívül még nagyon sok oldal van. A bérezés forgalom arányos. A stúdió bankszámlára kapta a pénzt én meg kézbe. Kb ennyi a lényeg. :)

2011. júl. 2. 16:24
 5/5 Danella válasza:
szia, én stúdióban dolgozom, ott 15-20 oldalra dolgozunk egyszerre, így sokkal kifizetődőbb, mint otthonról.Ha van kérdésed írj priviben.
2014. ápr. 8. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Internetes otthon vegezheto munka?

mik a tapasztalatok? Kamu? Vagy erdemes megprobalni?

Szigetfesztiválon munka (pl szemétszedés) mi a véleményetek róla?

Esetleg tapasztalatok? Mennyire fizetnek ott jól?

Milyen a hostess munka? Érdemes belevágni? Jól fizet? Tapasztalatok?

Most átmentem egy válogatáson,szóval szerződést ajánlottak nekem 1 évre,de a közvetítői díj 12.000 ft. Kicsit félek,hogy utánna mindenképpen kell munkát adniuk,nem?

Beteg gyermekekkel kórházi önkéntes munka tapasztalatok?

Beteg gyerekekkel fogok foglalkozni egy hónapon belül egy kórházban, csináltam már hasonlót egy éven át, de most mégis félek, milyen érzés lesz rákos gyerekekkel játszani, beszélgetni. Van valakinek tapasztalata ezügyben? Ha nincs, valami vélemény arról, ez milyen...

Segítség! McDonalds munka? Tapasztalatok?

Főiskola mellett szeretnék dolgozni, McDonaldsra gondoltam, mert az oldalukon láttam lehet választani 4-6-8óra munkaidő között. Milyen ott a fizetés? Mennyi az esélye hogy felvesznek, mármint nagy a túljelentkezés? Mit tudtok mondani az ottani melóról?

Tudom sokan feltették már a kérdést. Kéne egy jó nyári munka, de nekem a Miskolc-Mezőcsát közötti részen. Tapasztalatok? Milyen területen kezdjek...

15 vagyok és tudom, hogy szülői engedéllyel már lehet munkát vállalni. Tapasztalataitokat elmondhatnátok... örülnék neki. :) Milyen területen próbálkozzak? -és- hogy bonyolodik le egy ilyen nyári diák-munka pl. a fizetés terén... mennyi idő múlva kapom meg a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!