Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz a Mccafés munka?

Nagyon nehéz a Mccafés munka?

Figyelt kérdés
Ha dolgozott már ott valaki legyen szives megosztani a tapasztalatait! Előre is köszönöm!
2011. okt. 24. 22:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát olyan középree sorolnám
2014. máj. 3. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Közcélú munka alatt milyen konkrét munka értendő?

Ha egy aktív korú pályakezdő munkanélküli bejelentkezik egy olyan kisváros munkaügyi központjába, ahol az "Út a munkához" program keretében közcélú munkára közvetítik ki, akkor ezek milyen munkák lehetnek? Pl parkgondozás vagy az önkormányzatnál irodai munka? Mert...

Kedves mindenki, Egy nap szabadsag az hany oranak felel meg a munka jogok alapjan, egy illetve tobb muszakos munkarendre szamitva?

Es ez hol van leirva? Es bocsi, de csak angol klaviatura van a cegnel. Koszonettel, Zoli

Kategória gond lehet!? Hogy értessem meg vele hogy amit ö csinál, az nem munka?

Barátom most csinálja a Mester munkáját (Master Arbeit),nem tudom mi a magyar megfelelöje.Na mindegy.Mindig azzal henceg hoyg ö mennyit dolgozott.Na de kérdem én,hogy csak szerintem nem munka az amit csinál,hisz iskolában van.?!

Beteg gyermekekkel kórházi önkéntes munka tapasztalatok?

Beteg gyerekekkel fogok foglalkozni egy hónapon belül egy kórházban, csináltam már hasonlót egy éven át, de most mégis félek, milyen érzés lesz rákos gyerekekkel játszani, beszélgetni. Van valakinek tapasztalata ezügyben? Ha nincs, valami vélemény arról, ez milyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!