Hallott valaki már a tesztvásárlókról? Ez pontosan milyen munka? dolgozik valaki ilyen beosztásban? Megéri csinálni?
Én csinálom..
Ez part time meló.Kapok időnként emailt ahová regisztráltam,és leírják hogy hova kell menni próbavásárlásra.Amelyiket választom oda megyek.
PL: mondjuk van egy kocsma ahol értékelnem kell a kocsma dolgozóinak a munkáját.Hogy milyen minőségű kaját/piát kapok,mennyire jó a kiszolgálás stb..De megvan szabva hogy mennyi pénzt költhetek.Költhetek többet is,de a különbözetet nem fizetik ki,csak azt amit megadnak összeget.Mindig utólag fizetnek.Néha megvan szabva hogy mit kell venni,mert néha magát a terméket is tesztelnem kell.Én például nem fogadom el azokat az ajánlatokat ahol sört vagy egyéb alkoholt kell tesztelni mert énnem iszok soha sört..
Van amikor megmondják melyik üzletbe menjek,és milyen ruhát vegyek..(zokni,póló stb)Itt van egy max.limit..
Kötetlen munkaidő.Én rendes munka után szoktam menni..
Megélni nem lehet belőle,mert annyi tesztvásárlás nincs,de néha jól jön az ingyen kaja,vagy zokni vagy egyéb dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!