Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Túl nagy igény, hogy nem...

Túl nagy igény, hogy nem akarok feketén dolgozni?

Figyelt kérdés
Az elmúlt fél éven belül rengeteg ilyennel találkoztam, vagy nyíltan tudtam, hogy fekete, vagy átvertek, és utólag derült ki. A tisztákat meg gyorsan betöltik.
2009. júl. 13. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem túl nagy igény. Természetes.
2009. júl. 13. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabadna,hogy nagy igény legyen,de a vállalkozók nem tisztességesek,ezért nem jelentik be a dolgozókat.Így spórolhatnak rajtuk,akkor is,ha jól megy a vállalkozásuk.Ha nincs bejelentve,akkor még könnyebben el is küldhetik,és vesznek fel helyette mást.Az új munkahelyért pedig felveszik az állami támogatást.Mifelénk ez a tapasztalat.
2009. júl. 13. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy vagyonör fönököm, nem volt skót fizetett rendesen, viszont ugy foglalkoztatott hogy pályázaton nyert pár milliót hogy 20 uj munkaheylet teremt ilyen távmunkahelyeket.

Munkaszerzödésem szerint teruleti kepviselo voltam, avlojában meg vagyonör és még az én orabéremböl is lecsipett plusz felvette utánnam az államtol a lovét..

Ugyesek mi? Igy kell a semmivel pénzt keresni!

2009. júl. 13. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

NEM!! az lenne a túl nagy igény, ha feketem szeretnél dolgozni.

sokan bele sem gondolnak, hogy milyen hátrányokkal jár a fekete munka

2009. júl. 15. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!