Hol dolgozzak és mit 14 évesen?
Figyelt kérdés
szerintem jó munkaerő lennék legalább 3-4 évvel nagyobbnak nézzek ki mint a velem egy korúak , nem vagyok lassú szeretek is dolgozni.Sajnos a szüleim anyagi helyzete nem a legjobb vannak ismerősök akiket megkérdeztünk tudnak e munkát, de nem tudtak. ezért most próbáltam keresni neten, de ott se volt csak egyetemistákat keresnek mindenhová szóval aki tud az segitsen légyszives mert szűkségem(ünk) lenne a pénzre2014. máj. 11. 21:02
2/5 anonim válasza:
Leginkább azért nem találtál magadnak való állást, mivel 16 év alatt nem dolgozhatsz (ill. 15 évesen szülői engedéllyel, nyáron, de így senki sem fog alkalmazni).
Hiába nézel ki nagyobbnak, attól még 14 éves vagy, egy cég szemében egy felelőtlen kölyök. Ne vedd magadra, ez van.
3/5 anonim válasza:
"legalább 3-4 évvel nagyobbnak nézzek ki"
Attól még a papírjaidba ugyan az a korod, a törvény meg kimondja hogy még nem dolgoztathatnak. Ha valahol még is megteszik súlyosan megbüntethetik érte. Megéri ez bárkinek is?
4/5 A kérdező kommentje:
igen nekem
2014. máj. 12. 18:00
5/5 anonim válasza:
a munkáltató szemszögéből nézve, okostojás -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!