Bitcoint érdemes még bányászni (2015)?
Sajna minden leírás 2013 környékéről való, ezért nagyon kínlódva lehet megérteni a dolgokat az újaknak...
Az érdekelne, hogy megéri e még pl.: sima házigéppel bitcoinCz-n társulásosan bányászni, vagy felhő bányászatos weboldalakon? Vagy már csak nagy teljesítményű vassal szomszédból lopott árammal?

válasza:

válasza:Akkor már ez is csak a gazdagok játszótere lett...
Köszi a válaszokat.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hali! 18 vagyok és egy olyan bankot keresek, ahol szinte ingyen van a havidíj és a KP-levétel saját automatáról. Az OTP egész jó ajánlatokat kínál, de olyan rosszakat hallani róla, hogy inkább megkérdezem mi a véleményetek.
Samsung Galaxy XCO Ver 3 , LG Magna, Samsung Galaxy J 3, Huawei Y 600 tapasztalatok esetleg ?
Tudom, hogy már kérdezte más is, de egyszerűen nem tudom elhinni. Tényleg teljesen ugyanazokat a kérdéseket teszik be? Másik, hogy elvileg 11000 kérdésből válogatnak, én már megcsináltam 10x a SZAKOE-s tesztet, de állandóan ugyanazokat dobja be. 2015-ös kérdésekre...
Ha lekötöm 0,5%-ot kamatozik évente és ezt a kamatot elviszi a kezelési költség kisebb összegnél. Plusz hozzányúlni sem tudok mert ugrik a kamat.
Asus,Dell,Lenovo,HP? Szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!