Bank nélküli hitel magánszemélytől?

válasza:

válasza:

válasza:Az kölcsön és nem hitel.
Hitel nyújtási joga csak pénzintézetnek van.

válasza:Ember, gondolkodjál már egy kicsit.
34.000 x 96 = 3.264.000. 3.264.000 / 3.000.000 = 1,088
1,088 a nyolcadik gyök alatt (mivel 96 hónap 8 év) ~ 1,01
Tehát ez a titokzatos magánszemély neked évi 1% kamatra adna neked kölcsönt.
Szerinted ez mégis mennyire életszerű, amikor egy sima Prémium Magyar Államkötvényre kap minimum 3,25% kamatot??? És annak se költsége, se kockázata nincsen.

válasza:"Van bejelentett munkám fix havi jövedelemmel. Nincs egy hitelem se."
Akkor miért nem banktól veszel fel hitelt?
Mi a "fedezet" a magánszemélynél (akinél 12 ezret kell előre fizetni) Az ingatlanod?
Mert fedezet nélkül "puszira" tuti nem fog adni...

válasza:"Szerinted ez mégis mennyire életszerű, amikor egy sima Prémium Magyar Államkötvényre kap minimum 3,25% kamatot??? "
Fantasztikus kérdés. Aki ilyen kölcsönökhöz folyamodik, biztosan nem gondolkodik el rajta, csak csodálkozik később, hogy mégsem úgy alakult minden, ahogyan várta.
A másik, hogyha hitelképes lennél a banknál is, miért nem oda mész? Talán mert ők nem veretnek meg, ha megcsúszol a fizetéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Szükségem lenne gyors és relatív nagy összegű (5-10m. Ft) kölcsönre, de sajnos ingatlan és egyéb fedezet hiányában nem kaphatok. Az összeg egyik részére nevezzük "magán" a másik részére pedig befektetési céllal lenne szükség. A befektetési rész egy egyedi, új ötleten...
Sziasztok érdeklődnék, hogy tudtok e olyan magánszemélyt ajánlani aki ad kölcsön, hitelt, olyanoknak akik bárlistások, Köszönöm,?
Leinformálható vagyok,jövedelem igazolásom is van határozatlan munkaszerződésem több mint 1éve. Szükségem van 800.000Ft ra amit kamattal visszatudok fizetni részletekbe!nyilván egy ügyvéd által írt kölcsönszerződéssel,de mivel s.o.s szükséges nem tudok bankhoz fordulni!
Szükségem lenne 350000ft ra és 600000ftot fizetnék vissza részletekben aminek a havi összegét közösen megbeszélnénk.Természetesen szerződést írnánk róla! Hogy kezdjek neki?
Több banknál érdeklődtem de mindenhol azt a választ kaptam hogy nem tudnak segíteni nekem autóhitel ügybe mert 19 éves az autó Milyen hitelt kéne fel vennem 70 0000Ft értékbe amiből meg tudom vásárolni az autót? Nekem az se gond ha nem autó hitel, csak van e olyan...
6. 000. 000 -ra lenne szükségem 3évre, évi 25%os kamatot tudok fizetni. Jól működő állattartás (állatlétszám bővítésére kell a pénz). Agrár hitelt nem kaphatok, ezért keresek hitelezőt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!