Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hány munkanap még megjön a...

Hány munkanap még megjön a jófogáson (háztól-házig szolgáltatással) eladott termék ára?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 1. 22:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mi történik a cafeteriákkal miután a jogosult fizetett velük? Arra gondolok például, hogy a kereskedők például hogyan kapják meg az eladott termékek...

Csak azt tudom elképzelni, hogy beváltják valahol, vagy leírják az adóból. Nagyon zavar, hogy fogalmam sincs, hogy pontosan hogyan működik ez a kp helyettesítő juttatási forma, ha valakinek vannak információik, akkor kérem ossza meg velem! :) Köszönöm!

Mit jelent pontosan az, hogy "hét első munkanapját követő 10. munkanap után"?

Bele kell számolni az elsőt is vagy csak az első után következőket?

E-bayon eladott dolgomat hogyan tudom el küldeni a külföldre?

Postával és ha igen azt hogy tudom megoldani?

Most csomag vagy levél?

Egyik barátomtól kapni fogok utánvétes csomagot (vagy levelet). A kérdéseim azok lennének hogy egy Dvd tok benne DVD lemezzel még levélnek vagy csomagnak számít? A másik hogy utánvéttel adták fel tegnap Budapest környékén hány nap allatt ér ide ha csomagként lett...

UPS-el hogyan tudok külföldre szállítani valamit? Le tudnátok írni részletesen vagy aki már csinált ilyet ebayon az hogy szállította el külföldre az...

Nagyon nem értek hozzá és a közel jövőben szeretnék dolgokat eladni E-bayon és nagyon nem értek hozzá hogy ezeket az eladott dolgokat majd hogyan tudnám el küldeni külföldre?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!