Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Mol-kutakon mennyit tud...

A Mol-kutakon mennyit tud hazavinni egy shop eladó?

Figyelt kérdés
Borravalóval együtt nagyjából.. A fövárosban

2019. szept. 1. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem sokat.
2019. szept. 1. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
5%
Néha az egész napi bevételt hazaviszem, ez 3 millió körüli lóvé.
2019. szept. 1. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A shop eladó szerintem nem sok borravalót kap, inkább a kútkezelő kap pár száz ft borravalót. A Bér szerintem minimálbér.
2019. szept. 1. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Mindenhol a minimálbért kapod amiből lejön majd a kasszahiány,az elhajtás,és a leltárhiány.Tehát igazából ebből sajnos nem leszel milliomos.Amennyiben ügyes,talpraesett,és tanulékony vagy pár apró kis kiegészítést tudsz csinálni saját zsebre,ami viszont arra elég,hogy az előzőeket fedezze.
2019. szept. 2. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Amennyit keres.
2019. szept. 2. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
raktáros állást hirdetnek 8 orában egy Mol cégnél, 223 netto. Az elfogadhato.
2019. szept. 3. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

En videken dolgoztam MOL-nal.

Minibalbert kaptunk es csak a kutasok tarthattak meg a borravalot.

A shop eladok nem rakhattak el a borravalot, sot zaras utan meg ott maradtak megszamolni a penzt, stb es nem fizetett a fonok tulorat ezert.

Egyszer megkerdezte egy tankeros aki hozta a benzint hogy mennyi borravalo jon ossze, mondtam hogy napi 1000 forint atlagosan. Azt mondta hogy pesten az egyik kutnal mondtak neki a kutasok hogy napi 7000 jon ossze borravalokent.

2019. szept. 4. 02:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Borravalóból 4515Ft/hó volt a rekordom a bolti leltárhiány levonása után, átlag olyan 1500Ft/hó körüli.
2019. okt. 1. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Milyen benzinkúton dolgozni most 2017-ben? (MOL kút, Többi lent)

Érdekelne mennyit keres egy benzinkutas.Érdekel a shop eladó és a placcos fizetése is, a MOL kútnál.Hirdetnek több állást is a lakhelyemen.Megyeszékhelyen lakok, hírdetnek állást a városközpontban és a külvárosban is.A napi munkafolyamat is érdekelne, hogy pontosan mit...

Milyen benzinkutasként dolgozni?

Munkaügyi kiközvetített benzinkúti eladó állásra és az lenne a kérdésem, hogy milyen csinálni ? Mit csinál bővebben egy benzinkutas ? Egyik ismerősöm dolgozott ott, ahová menni kéne és azt mondta, hogy nem volt jó. Minden nap este 10-ig van nyitva. Hétvégén nem tudom. 21/F

Van valakinek tapasztalata benzinkúti shop eladóként?

Arra lennék kíváncsi hogy mennyire nehéz és mennyire szerethető munka.

Melyik üzletben keres többet egy eladó az alábbiak közül szerintetek?

Triumph, Van Graaf eladó/pénztáros vagy The Body Shop eladó? Ha van tapasztalatok, írjatok konkrétumot!

Mobile Shop magán vállalkozásnál mennyi lehet a fizetés?

Érdeklődnék hogy vannak ilyen magánvállalkozások mint pl a mobileshop,mennyi ott a fizetés eladóként.Elsösorban azoktol kérdezem akik ilyen helyeken dolgoznak.

Bp shop. Dolgozik itt valaki? Lényeg lent

Hali! 20 éves srác vagyok, egyetemre járok, és úgy néz ki tudok egy hétköznapot is dolgozni a hétvégék mellett. Így viszont szeretnék nem alkalmi munkát mint eddig. Bp shopot néztem ki, és az volna a kérdés, hogy heti 20 órát be lehet osztani, hogy nekem jó legyen? A...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!