A Mol-kutakon mennyit tud hazavinni egy shop eladó?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:En videken dolgoztam MOL-nal.
Minibalbert kaptunk es csak a kutasok tarthattak meg a borravalot.
A shop eladok nem rakhattak el a borravalot, sot zaras utan meg ott maradtak megszamolni a penzt, stb es nem fizetett a fonok tulorat ezert.
Egyszer megkerdezte egy tankeros aki hozta a benzint hogy mennyi borravalo jon ossze, mondtam hogy napi 1000 forint atlagosan. Azt mondta hogy pesten az egyik kutnal mondtak neki a kutasok hogy napi 7000 jon ossze borravalokent.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Érdekelne mennyit keres egy benzinkutas.Érdekel a shop eladó és a placcos fizetése is, a MOL kútnál.Hirdetnek több állást is a lakhelyemen.Megyeszékhelyen lakok, hírdetnek állást a városközpontban és a külvárosban is.A napi munkafolyamat is érdekelne, hogy pontosan mit...
Munkaügyi kiközvetített benzinkúti eladó állásra és az lenne a kérdésem, hogy milyen csinálni ? Mit csinál bővebben egy benzinkutas ? Egyik ismerősöm dolgozott ott, ahová menni kéne és azt mondta, hogy nem volt jó. Minden nap este 10-ig van nyitva. Hétvégén nem tudom. 21/F
Arra lennék kíváncsi hogy mennyire nehéz és mennyire szerethető munka.
Triumph, Van Graaf eladó/pénztáros vagy The Body Shop eladó? Ha van tapasztalatok, írjatok konkrétumot!
Érdeklődnék hogy vannak ilyen magánvállalkozások mint pl a mobileshop,mennyi ott a fizetés eladóként.Elsösorban azoktol kérdezem akik ilyen helyeken dolgoznak.
Hali! 20 éves srác vagyok, egyetemre járok, és úgy néz ki tudok egy hétköznapot is dolgozni a hétvégék mellett. Így viszont szeretnék nem alkalmi munkát mint eddig. Bp shopot néztem ki, és az volna a kérdés, hogy heti 20 órát be lehet osztani, hogy nekem jó legyen? A...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!