Mit takar a hosszú távú diákmunka?
Figyelt kérdés
Van erre valami megadott időtáv, pl. min 1 év vagy mit jelent ez? Próbaidőszak van diákmunkánál is, nem? Ha letelt, akkor dönthetek úgy, hogy nekem mégsincs szükségem az állásra?
Köszi a válaszokat :)
2020. máj. 30. 22:53
1/2 anonim 

válasza:

Igen van amelyiknél van próba időszak és ha nem felelsz meg vagy nem akarod a munkát akkor nincs munka. Nekem a pénztáros melónál volt próba időszak. A hosszú táv az azthiszem azt jelenti hogy nem 2 hónapig hanem többb ideig vagy "elérhető". Vagyis van olyan hosszútávú meló aminél egy évben többször is visszahívnak de van olyan amikor csak pl strandszezonban kellesz.
2/2 anonim 

válasza:

Diákmunkánál bármikor felmondhatsz. A hosszútávú azt jelenti, hogy ha beváltok egymásnak, akkor sokáig lesz munkád, nem fogják azt mondani két hónap múlva, hogy bocsi, nincs szükségünk tovább diákra. Én például évekig voltam tescoban pénztáros, de volt olyan, aki néhány hét után otthagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!