Válság, infláció van, kevesebbet ér a fizetés, mindenki nyavalyog - akkor miért nem nől a korrupció? Én, és ismerőseim is el akartunk intézni apró dolgokat, de mindenhol elutasítottak... akkor mégse olyan rossza a pénzügyi helyzet, vagy?
Mindenhol azt hallani, hogy az embereknek nincs pénze, meg válság, szegénység van... el akartunk intézni pár apró dolgot, és mindenhol elutasítottak. Miért?
Pl.
-Építkezem, és elkeverték az egyik határozatomat, bementem a hivatalba másolatért, erre az ügyintéző mondja, hogy nem adhatja ki, adjak be minden újra! Igen, ajánlottam pénzt, hogy csak nyomtassa ki, de nem!
-Előző munkahelyemen leselejteztek valamit, bementem megvenni erre közölte a gondnok, hogy azt nem adhatja el, majd elszólta magát, hogy megy a MÉH telepre, mert leselejtezték! Mondom mivan?! Megveszem jobb áron, ne dobják a hulladékba, erre közli hogy nem (azt hittem más veszi meg), és tényleg elvitték fémhulladékba...
-Haverom kormányhivatalban akart egy ügyet elintézni, fizetett volna a kiscsajnak, hogy ne kelljen 2 hónapot várni, de nem ment bele.
Van még vagy 10 ilyen eset, és egyet se sikerült elintézi, pedig 1 se volt törvénybe ütköző... mégis miért nem sikerült? Mégsincs akkora válság, csak divatból nyavalyognak az emberek, vagy erkölcsösek, életképtelenek, egyéb?
Nincs olyan szó, h nől mikor fogod már fel, te szerencsétlen?
Amúgy hidd el, h mindenkinek van itt pénze, csak egy kicsit járj nyitott szemmel és nézd meg mennyit költenek az emberek.
#1 Dehogy!
"nézd meg mennyit költenek az emberek" - Akkor meg miért nyavalyog mindenki, mi ez a válság hiszti?
(1) Szerintem rossz embereket kérdeztél meg.
(2) Amúgy jelenleg nagy a bizonytalanság is, most jönnek az EU szabályok itthonra is, mindenki fölött átszervezések vannak. Ilyenkor nagyobb a kockázat.
(3) Válság alja kb. 2 év múlva lesz. Most még csak mindenki pánikol és túlpörög rajta.
"Van még vagy 10 ilyen eset, és egyet se sikerült elintézi, pedig 1 se volt törvénybe ütköző..."
Á nem! Egyik sem volt törvénybe ütköző. Viccelsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!