IT projekt menedzser állás mennyi tapasztalattal jöhet szóba? És milyen képesítéssel?
Csak egy OKJ-s IT képesítésem van, egy számtech üzlet-szervazben dolgozok. Sajnos a megemelkedett rezsiárak miatt nem tudja az ügyvezetőnk emelni a nettó 190-es fizetésemet, miközben sikerült elég szépen el adósodnom. 2 havi albérlet, 2 havi villanyszámla...
Hardverben, Windowsban, Linuxban már otthon vagyok, és mind Win mind Linux szervert is konfigoltam, nem egyet. Hozzánk tartozik a helyi polgármesteri hivatal IT támogatása is.
Tovább akarok lépni, de ebben a szűkebb környezetben senki sem támogat. Igazából egy ilyen projekt menedzser munka állna hozzám a leg közelebb. Hova tovább?
36/F.
Nagyobb cégeknél próbálkozz rendszergazdaként aztán ha már ismernek lehet menedzseri pozícióra pályázni.
Amúgy sarki számtek boltban is kereshetnél többet úgyhogy azok között is érdemes szétnézni.
4 évvel ezelőtt 300 nettót kerestem pedig csak érettségim van.
Laptopokat szedtem szét, áramkört odaadtam forrasztós srácnak aztán összeraktam egészet miután végzett.
Volt amiben csak kábelt vagy törött kijelzőt kellett cserélni.
Ketten napi 12-15 laptopot tudtunk megszerelni.
IT-s cégnél dolgozom, sok project manager van itt. Folyton keresnek. Itt is több fokozat van, a juniorok csak adminisztratív munkát végeznek, aztán a senior utazgat, ő tárgyal az ügyfelekkel. Ahhoz azért több éves tapasztalat szükséges. Én beültem egy előadásukra, ahol embereket toboroztak, állították, hogy olyan a betanítás, hogy 5 éven belül mindenki senior lesz, hát érdekes. Seniorból kell 10, juniorból meg 200. De azért jól hangzik.
Én simán megpróbálnám a helyedben, mit veszíthetsz?
A nettó 190-hez: Bács-Kiskun megye déli része.
Ami jó ebben, hogy igazából senki sem mondja meg mit, hogy csináljak. És sok tapasztalatot szereztem hálózatok kiépítésében, csak már jó lenne meg is élni ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!