Szállodai recepciós reális bérigény?
A jelentkezéshez kell csatolnom a bérigényt.
Ez lenne az első állandó munkahelyem, így csak diakmunkából van korábbi tapasztalatom. Most fogok végezni az egyetemen. Ezek alapján mi lenne a reális bérigény, amit érdemes lenne megjelölnöm?

válasza:Köszönöm a választ.
A munkaidőt elfelejtettem írni, 8 órás munka lenne 3 műszakban.

válasza:

válasza:További kérdések:
Sziasztok! A szezon kezdetével munkát keresek magamnak, még suliba járok, ezért csak 2-3 hónapra. Találtam egy szállodai recepciós állást, ahol azt írták nem feltétel hogy legyen tapasztalat. Viszont még sosem dolgoztam ilyen munkakörben, esetleg el tudnátok mondani,...
Tapasztalatok érdekelnek, fizu, ilyesmi.
Milyenek az emberek, a fizetések, a munkakörülmények? Bármilyen vélemény, tapasztalat jöhet, akár privát üzenetben is. Leginkább a betanított égető pozíció érdekelne.
28 éves vagyok, 4 éve dolgozom egy cégnél, sima irodai ügyintézőként, amihez nem kell speciális tudás, józan paraszti ésszel 1-2 hét alatt betanulható. Protekcióval vettek fel ide. Külföldön érettségiztem, amit nem fogadnak el itthon pl. továbbtanulásnál, mert ez nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!