Mit tanácsolnátok a helyemben, érdemes valamit még tanulnom?
Idegen nyelveken jól beszélek, angol, német, ukrán felsőfok,
francia, orosz középfok. Az ukránról, oroszról nincs papírom, de mivel Ukrajnában tanultam, gondolom elhiszi a munkáltató, hogy tudom a nyelvet.

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem túlzott erőfeszítés lenne egy semmit nem érő érettségivel szenvedni. Irodalmat meg hasonló felesleges marhaságokat tanulni. El fog fogyni a lendületed, mielőtt célba érnél.
Inkább keress az interneten nemzetközileg elismert vizsgát adó tanfolyamokat. Amiket a multik értékelnek egy közepes szintű beosztáshoz.

válasza:Én nem a magyar felsőoktatást választanám, hanem valahol külföldön járnék.
Ezzel megúszod a magyar rendszer bénázását az érettségivel.
A diploma pedig diploma. Bárhol szerzed is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem kell, hogy ténylegesen legyen lányotok, csak képzeljétek el!
Az a helyzet, hogy nagyon tetszik az egyik lány az osztályból, de sajnos már van barátja (ha minden igaz, neki az első kapcsolata, de láttam már őt más fiúval is elég bensőséges viszonyban). Amúgy beszélő viszonyban vagyunk, szoktunk egymásnak segíteni a tanulásban,...
Jelenleg a matekot és a történelmet emelt óraszámon tanulom. Sajnos, mire érettségizek kötelező lesz a középfokú nyelvvizsga és egy emelt érettségi. A választott tantárgyam egy második idegennyelv (angol ill. olasz nyelveket tanulom), nyelvekből és történelemből...
Milyen platformon? Mennyi pénzel? Stb Előre is köszönöm
Mire kell figyelni? Mit tanácsolnátok? Illetve egy jó átmenő forgalmú falu fő útján milyen vállalkozásban gondolkodnátok?
Nagyon megtetszett a jogász szak. Érdemes erre a szakra menni, mennyire nehéz? Mik a felvételi követelmények? Mindenki válaszát előre is köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!