Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tapasztalatok a Herendi...

Tapasztalatok a Herendi Porcelánmanufaktúráról?

Figyelt kérdés

Milyenek az emberek, a fizetések, a munkakörülmények? Bármilyen vélemény, tapasztalat jöhet, akár privát üzenetben is.

Leginkább a betanított égető pozíció érdekelne.

tegnap 02:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Milyen egy szállodai recepciós munka?

Sziasztok! A szezon kezdetével munkát keresek magamnak, még suliba járok, ezért csak 2-3 hónapra. Találtam egy szállodai recepciós állást, ahol azt írták nem feltétel hogy legyen tapasztalat. Viszont még sosem dolgoztam ilyen munkakörben, esetleg el tudnátok mondani,...

Milyen orvosírnokként dolgozni?

Tapasztalatok érdekelnek, fizu, ilyesmi.

Mit tanácsolnátok a helyemben, érdemes valamit még tanulnom?

28 éves vagyok, 4 éve dolgozom egy cégnél, sima irodai ügyintézőként, amihez nem kell speciális tudás, józan paraszti ésszel 1-2 hét alatt betanulható. Protekcióval vettek fel ide. Külföldön érettségiztem, amit nem fogadnak el itthon pl. továbbtanulásnál, mert ez nem...

Top Up parfumériaba milyen dolgozni?

Nekem azt mondtak h 20 ezer netto naponta es 2nap munka 1 piheno. Azt is mondtak h hanytol hanyig de elfeljettem . Dolgoztal mar ott? Laza ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!