Pesten egy szaktudást nem igénylő irodai back office melóra valóban teljesen reális bérajánlat a bruttó 326.000?Lévén hogy ezren jelentkeznek rá így is, és lesz aki még ennyit se kérne csak őt vegyék fel

válasza:"is a regiseggel es tapasztalattal "
ugyanazt a 326-ot kapja az is aki 20 éve itt van meg az is aki most lépett be. egy fillérrel nem adnak többet egy réginek.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
50 ezer forinttal kevesebb bruttót tüntettek fel, de nem értem, miért. Nem maga az összeg zavar, hanem inkább az, hogy interjún mást mondtak. Elvileg azért is örültek nekem, mert van tapasztalatom a területen, könnyebb lesz velem dolgozni, de akkor mi lehet az oka?
Kaptam emailben bérajánlatot, nagyon keveslem. A jelenlegi munkahelyem nettója közelében van, az ottani bruttó. Hogy utasítsam el diplomatikusan? Mármint nem ilyen parasztosan, ne nézzen rám hülyén a Hr-es.🤣
Ha nekem egy jó ideje nem emeltek semmit, és van egy írásos (sőt kettő írásos) ajánlatom két más cégtől teljesen hasonló munkakörben, jóval magasabb ébrrel, akkor ez egy olyan konkrétum, amivel már le lehet ülni helyben a meglevő munkaheléyen bértárgyalásra? Vagy...
Lényegesen kevesebb cv-t kellene feldolgozniuk, ha csak azok jelentkeznének, akiknek megfelel minden paraméter, amit a munkáltató kínálni tud.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!