Szállodai recepciós munka vs kereskedelem?
Főként olyan emberek véleménye érdekelne aki mindkét ágazatban dolgozott már hosszabb távon, mert a tévhittel ellentétben a keriseknek is rengeteg konfliktust kell kezelni, van, hogy akár rendőrt is kell hívni, szóval sajnos az sem csak abból áll, hogy lehúzzuk az árut fizetnek oszt csá.
Jelenleg keriben dolgozom, napiszinten konfliktusok vannak, amiknek kezeléséért én minimálbért kicsit kevéslem, és találtam egy szállodai recepciós munkát ami a többszörösét fizeti a jelenlegi béremnek, de arról a munkakörről is elég rosszakat írnak, pedig érdekelne, és mivel több nyelvet beszélek, így tudnám kamatoztatni a nyelvtudásomat.
Félreértés ne essék, biztos vagyok benne, hogy nehéz, kérdés hogy mennyire lenne érdemes váltani? Megéri azt a pénzt?

válasza:

válasza:További kérdések:
Sziasztok! A szezon kezdetével munkát keresek magamnak, még suliba járok, ezért csak 2-3 hónapra. Találtam egy szállodai recepciós állást, ahol azt írták nem feltétel hogy legyen tapasztalat. Viszont még sosem dolgoztam ilyen munkakörben, esetleg el tudnátok mondani,...
Tapasztalatok érdekelnek, fizu, ilyesmi.
Milyenek az emberek, a fizetések, a munkakörülmények? Bármilyen vélemény, tapasztalat jöhet, akár privát üzenetben is. Leginkább a betanított égető pozíció érdekelne.
28 éves vagyok, 4 éve dolgozom egy cégnél, sima irodai ügyintézőként, amihez nem kell speciális tudás, józan paraszti ésszel 1-2 hét alatt betanulható. Protekcióval vettek fel ide. Külföldön érettségiztem, amit nem fogadnak el itthon pl. továbbtanulásnál, mert ez nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!