Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy takarítói interjún miket...

Egy takarítói interjún miket kérdezhetnek?

Figyelt kérdés
Több hónap sikertelen pályázás után gondoltam nyitok más fele is, takarítóból vannak álláshirdetések többfelé, ezért arra gondoltam, beírom az önéletrajzomba, hogy az előző munkahelyemen az voltam. Be tudnak kérdezni olyat, amivel kibukik, hogy az otthonomon kívül másutt sosem végeztem ilyen fajta munkát, pláne nem 3 évig? Felkészülnék válaszokkal.
tegnap 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Felesleges hazudgálni. A próbamunka során úgyis minden eldől.
tegnap 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Jól teszed, hogy hazudsz. Én évekig nem találtam munkát, mert nem volt bennem ennyi kreativitás. Valószínűleg nagyobb esélyed lesz, de ha van szakmád ne add ennyire alá. Egyébként igen, valószínűleg ki fog bukni, de legalább kapsz egy esélyt. Iskoláról nem érdemes hazudni még gyári melónál se, volt akit amiatt bocsátottak el próba idő alatt, mert nem volt meg 8 általános.
ma 01:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Mutatnak neked összef.sott wcket és neked tudnod kell ki kell választani az típusokhoz a legmegfelelőbb takarítószert
ma 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!