Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erkölcsi bizonyítvány kb...

Erkölcsi bizonyítvány kb mennyi idő alatt érkezik meg postai úton, ha ügyfélkapun keresztül igényeltem?

Figyelt kérdés
2025. jún. 16. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

minden héten megkérdezitek :D

ahelyett hogy itt a keresőt használnátok

2025. jún. 16. 23:26
 2/5 nb2019 ***** válasza:
85%

#1: Látszik, ez a "gyakori kérdések" oldal... :)

Kérdező: "Az elektronikus úton előterjesztett kérelemre induló közigazgatási hatósági eljárás ügyintézési határideje nyolc nap."

[link]

Ehhez jön még hozzá a postai kézbesítés ideje. Tavaly nyáron nekem 1 héten belül megvolt, de garancia nincs rá.

2025. jún. 16. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Hát én az elektronikus személyi igazolványban igényeltem meg, pár nap alatt küldték.
2025. jún. 17. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
A kérvény leadása után a 3. munkanapon.
2025. jún. 18. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
#4-es. Vagyis, nekem akkor jött meg, szerintem max. 1 hét, hivatalosan 8 nap azt hiszem.
2025. jún. 18. 22:31

További kérdések:

Jövőhéttől végre indul a bértranszparencia az álláspiacon?

Az EU szabályozás világos.Kell sávot írni a hirdetésekbe.Illetve, ami még fontos, nem tilthatják többé,hogy a dolgozók elmondják egymásnak a bérüket.Nem röföghet többé a vezető,hogy "hááá az üzleti titok", hétfőtől nem az,lehet vergődni.Fog okozni...

Bkv-nál vagy az Arrivánál érdemesebb tanulmányi szerződéssel dolgozni?

Sziasztok! Dolgozik vagy tanul valaki buszvezetőnek tanulmányi szerződéssel? Melyik a korrektebb munkáltató? Köszönöm a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!