A giggle alkalmazás ami alkalmi munkákat hirdet mennyire megbízható ugye nem kamu és átverés ez becsapás!?
Figyelt kérdés
Kérnek valami bemutatkozó videóit is azt láttam ha egy valaki ráakad egy álláshelyre, munkahelyre ami őt érdekli.
Valaki jelentkezett már ezen keresztül alkalmi munkára itt!?
2025. jún. 25. 00:19
2/4 A kérdező kommentje:
Ismeri esetleg ön is jelentkezett már rajta keresztül?!
2025. jún. 25. 00:50
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Capak kozott musorban is szerepelt, 5. vagy 6. evadban, nem kamu, neha meg normalis munkat is talalni rajta.
Foleg vendeglatos melok vannak.
4/4 Dávid 

válasza:

válasza:Nem kamu, csak egynapos munkák vannak, de ha elmész, akár ajánlhatnak neked teljes állást is.
Kapcsolódó kérdések:
Binance-nek melyik a hivatalos alkalmazása?
Mert többféle van. Vagy mindegyik jó, megbízható?
Revolut alkalmazás mennyire megbízható?
Egy órája utaltak nekem pénzt Revolut-on, és még nem érkezett meg a pénz a bankszámlámra.
Tudtok megbízható tőzsde oldalakat mondani nekem?
jó lenne hozzá egy kis leírás is, de akár csak az oldal link/cím. elég kezdő vagyok még a témában. bármi féle segítséget nagyon köszönök, mindenkit felpontozok!:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!