Bkv vagy arriva tanulmányi szerződés?
Sziasztok!
Van itt olyan aki mostanában lett sofőr a Bkvnál vagy az Arrivánál?
A tanulmányi szerződés előnyei/hátrányai érdekelnének.
Illetve melyik szolgáltatónál érdemesebb dolgozni?Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Nem régóta, hogy dolgozom egy cégnél, pályakezdő vagyok. Idén szeptemberben elkezdtem egy egyetemi képzést ami 2 év. Arra a kérdésre, hogy hogyan tudnak elengedni, 2 éves tanulmányi szerződést ajánlanak ami a képzés elvégzése után indulna. Tehát összesen 4 évre...
Pont azért akarnék levelezőn elvégezni egy másik szakot, hogy legyen egy piacképesebb végzettségem és mehessek jobb helyre. De felajánlották, hogy kötnek tanulmányi szerződést.
Sziasztok! Nem régen átmentem a vizsga első részén, várom a következő részt, érdekelne, hogy ti akik szintén részt vesztek / részt vettetek, mi a véleményetek erről az egészről? Így a 10 éves szerződéstől kezdve, fizetés stb, karrierpálya, bármi érdekelhet, ami...
Sziasztok! Ha a cégem írat alá velem egy tanulmányi szerződést, mert 100%-ban kifizeti egy képzésem árát, ami 5 hónapig tart, akkor a tanulmányi szerződésben milyen hosszan köthet hozzá a céghez? Feltéve természetesen, hogy elvégzem az iskolát. A jog így szól: A...
Adott egy cég, azon belül egy terület.Akit oda felvesznek, vele aláíratnak egy két éves szerződést.A bevezetés külföldön zajlik és gyakoriak a külföldi kiküldetések.A cég szerint ez az indok a tanulmányi szerződésre, mivel a kiküldetéseknek nagy a költségvonzata,...
300 000 Ft-ot kéne visszafizetnem nekik
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!