Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2011-ben tényleg emelkedik...

2011-ben tényleg emelkedik 340 Ft. -tal a rokkantsági járadék?

Figyelt kérdés

Jelenleg 33330 Ft. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 340-el akarják emelni, bár ez szinte csoda lenne, már két éve nem emelkedett.

Tud valaki valami pontosabbat erről?

Köszi!

2010. dec. 10. 15:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Jár az álláskeresési járadék vagy nem?

9 éves munkaviszonyom megszűnt. Kifizették a végkielégítésem, és a felmondási időre járó keresetem. És rendes felmondással szűnt meg, mert sajna a válság miatt, Tönkre ment a cég. Így mehetek most munkanélkülire? Előre is köszi.

Ebben az esetben mekkora az álláskeresési járadék összege?

Ma kaptam egy levelet, hogy az álláskeresési járadékra jogosult vagyok, mégpedig: időszak hossza: 52 napig, napi 1875 Ft (tehát 97500 Ft) az utolsó lapon viszont azt látom, hogy "havi járadékalap": 81868 Ft / hónap! most akkor mennyit fogok kapni? ezek ugye bruttó összegek?

Álláskeresési járadék fennmaradó összegét mennyi idő alatt fizetik i?

Álláskeresési járadékon voltam, és szerencsére találtam egy elég jó munkát. Igy amikor lehetett, kértem, hogy fizessék ki nekem a fennmaradó összeget egyben. Meg is jött már a határozat, hogy meglesz, kifizetik. Csak az nem irták bele, hogy mikor. Az ügyintéző hölgy...

A rokkantsági járadék függ a megállapított százaléktól?

tudom hogy a rokk. járadék fix (azt hiszem 33.300 Ft), de függ a %-tól, ha vkinek 79%-ot állapítanak meg, akkor az mekkora összegre számíthat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!