2011-ben tényleg emelkedik 340 Ft. -tal a rokkantsági járadék?
Jelenleg 33330 Ft. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 340-el akarják emelni, bár ez szinte csoda lenne, már két éve nem emelkedett.
Tud valaki valami pontosabbat erről?
Köszi!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
9 éves munkaviszonyom megszűnt. Kifizették a végkielégítésem, és a felmondási időre járó keresetem. És rendes felmondással szűnt meg, mert sajna a válság miatt, Tönkre ment a cég. Így mehetek most munkanélkülire? Előre is köszi.
Ma kaptam egy levelet, hogy az álláskeresési járadékra jogosult vagyok, mégpedig: időszak hossza: 52 napig, napi 1875 Ft (tehát 97500 Ft) az utolsó lapon viszont azt látom, hogy "havi járadékalap": 81868 Ft / hónap! most akkor mennyit fogok kapni? ezek ugye bruttó összegek?
Álláskeresési járadékon voltam, és szerencsére találtam egy elég jó munkát. Igy amikor lehetett, kértem, hogy fizessék ki nekem a fennmaradó összeget egyben. Meg is jött már a határozat, hogy meglesz, kifizetik. Csak az nem irták bele, hogy mikor. Az ügyintéző hölgy...
tudom hogy a rokk. járadék fix (azt hiszem 33.300 Ft), de függ a %-tól, ha vkinek 79%-ot állapítanak meg, akkor az mekkora összegre számíthat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!