Szerintetek melyik a legjobban fizető munka ami elérhető és kb 10 év múlva lesz rá szükség?
gyerekorvos:) arra mindig szugseg van
ugyved
brokera--ha van erzeked hozza ugy tele tudod magad szedni penzel 1-2 ev alatt hogy egesz eletedre eleg lesz:)
de nagyon stresszes munka tonkremesz.....
es nagyokat lejet bukni is
A gyermekorvos mióta keres jól?
7 év egyetem és 5 év medikusság után 120 netto... Ezért heti több éjszakázás, bevállalni, hogy acigányok késsel kergetnek ha Lakatos *olaszherceg* Lajoska 2 nappal tovább tüsszög mint gondoltad.. Wow, király.
A Lyoness az egy kalap *! A rendszerbe való belépés máris tízezrekbe kerül! Persze azt fogják mondani (mint a békekölcsönnél) nem kötelező befizetni, de érdemes. Ami azt jelenti, hogy ha nem fizetsz be, akkor forintonként csepeg a visszatérítés, míg ha minél többet befizetsz akkor annál többet térítenek vissza. Ehhez rengeteget kell vásárolni. A Lyonessesek erre azt mondják, h de amúgy is vásárolsz, nem? - Én pedig azt, hogy igen, de nem a Lyonesses boltokban. Ha én a Tescoban, száz forintos boltokban, hentesnél, piacon vásárolok, és a Zaraban és a H&M-ben veszek ruhát de ott nincs Lyoness, akkor most emiatt vásároljak máshol, drágábban, hogy azt amennyivel drágább, később visszakapjam különbözetként pontok, vagy jogok -vagy minek nevezték el- formájában?
Mindig figyelgetni kéne, hogy hol fogadják el, ha elfogadják akkor biztos van valami újabb akadály (pl itt L-kártyával nem, csak kuponnal lehet fizetni), Ahol érdemi dolgokat lehet venni ott már nem fogadják el, állandóan váltogatják a partnereiket. (Nagy nehezen kinéztem, h a kártyával a Hervisben vásárolok, erre kiderült, hogy már nem partnere). A rendszer bonyolult, áttekinthetetlen. Biztos sok napot kell rááldozni, hogy ezt valaki megértse, de sztem nem éri meg.
Tudom erre majd az előttem szóló ír ellenpéldákat és leírja, hogy én vagyok a hülye, meg hogy az Auchanban lehet vele vásárolni, ami érdemi, stb..
De a rendszer annak jó, aki maga alá szervez embereket, mert van elég vastag bőr a képén és egy idő után, amikor már beszervezett másokat mutogatja a telefonján az sms-t, hogy kapott 82545 Ft jóváírást. Szerintem nem véletlen, hogy az emberek 99,9%-a nem foglalkozik ezzel. (Ahogy az emberek 99,9%-a nem politikus:)) Arról nem is beszélve, hogy elfogulatlan embereket megkérdezve rájöhetünk, hogy a legkevésbé sem tartják ezt a tevékenységet munkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!