Melyik budapesti McDonalds-ba érdemes benézni munka szempotjából?
McCafés részlegbe szeretnék jelentkezni, eddig egy vidéki étteremben dolgoztam, de most közel vagyok a fővároshoz, és míg nem találok más állást, szívesen visszamennék a McCaféba.
Melyik pesti éttermet ajánljátok, ahol azért nem olyan rossz? (pl. nem áll állandóan sor, jól ki lehet jönni a munkatársakkal, stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Tehát ha nem lenne időd az e-mailt elküld-visszahívást vár-bemegy állásinterjúra procedúrára. Hova mennél be az önéletrajzoddal? Pláza? Egyszerű boltok? Irodaház?
Hétvégére szeretnék diákmunkát vállalni,és szeretném tudni, hogy a mcdonaldsban lehet e így dolgozni, és ,hogy ha igen, akkor, hogy tudnék jelentkezni. köszi
Főiskola mellett szeretnék dolgozni, McDonaldsra gondoltam, mert az oldalukon láttam lehet választani 4-6-8óra munkaidő között. Milyen ott a fizetés? Mennyi az esélye hogy felvesznek, mármint nagy a túljelentkezés? Mit tudtok mondani az ottani melóról?
Jelentkezni szeretnék dolgozni, de nem tudom, hogy hogy fogom bírni... Mert az állóképességem azt hiszem nem túl nagy sajnos. :S Mennyi az esélye, hogy felvesznek? Írjatok le légyszi mindent, ami a Mekivel kapcsolatos tapasztalat! Előre is köszönöm a válaszokat! :) 19/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!