Segítség! McDonalds munka? Tapasztalatok?
Főiskola mellett szeretnék dolgozni, McDonaldsra gondoltam, mert az oldalukon láttam lehet választani 4-6-8óra munkaidő között. Milyen ott a fizetés? Mennyi az esélye hogy felvesznek, mármint nagy a túljelentkezés?
Mit tudtok mondani az ottani melóról?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Engem leginkább a területvezető meló vagy az étteremvezető-helyettes meló érdekelne. Tudtok erről valamit? Milyen ez a meló?
Mekiben akarok dolgozni, mert nincs más opcióm, de már előre hányok attól, hogy más után sikáljam az összefosott wc-t...
Sziasztok! Nem tudja-e valaki, hogy szeptembertől is lehet-e diákként dolgozni a Mekiben? 4 vagy 6 órás munkaidőben gondolkodtam, heti pár napot. Ez lehetséges? Egyetem mellett dolgoznék, ott van tőlem a Meki és megpróbálnám. Hogy kezdjek neki? Diákszövetkezet, vagy...
McCafés részlegbe szeretnék jelentkezni, eddig egy vidéki étteremben dolgoztam, de most közel vagyok a fővároshoz, és míg nem találok más állást, szívesen visszamennék a McCaféba. Melyik pesti éttermet ajánljátok, ahol azért nem olyan rossz? (pl. nem áll állandóan...
20 éves vagyok és külföldön szeretnék dolgozni. Sokkal nehezebb helyzetben vagyok, mint egy átlagos munkakereső mert mozgássérült vagyok, járni tudok rövid távon, semmiféle segédeszközt nem használok. Érettségim és szakmám van (filmkészítő). A munkaközvetítők...
Félek hogy nem fogom érteni amit mondanak, hadarnak vagy csak fura lesz a kiejtésük :D Nem akarom hogy bénának tartsanak hogy mindig visszakérdezek. Az jó ötlet ha írok "puskát", szavakkal szófordulatokkal a legnagyobb valószínűséggel előforduló témákból? Hogy mégse...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!