Segítség, nagyon izgulok. Ma fogok először telefonon beszélni a családdal akihez menni akarok au pairkedni. Úgy félek?
Félek hogy nem fogom érteni amit mondanak, hadarnak vagy csak fura lesz a kiejtésük :D Nem akarom hogy bénának tartsanak hogy mindig visszakérdezek.
Az jó ötlet ha írok "puskát", szavakkal szófordulatokkal a legnagyobb valószínűséggel előforduló témákból? Hogy mégse az legyen hogy öööö-zök meg dadogok. :D
Írásban már dicsérték a németemet, de az más, mint beszélni, írás közben jobban átgondolja az ember, ki lehet keresni egy-egy kifejezést...
Már összeírtam pár kérdést is, ha esetleg beállna a kínos csend :D Olyankor mit lehet még mondani? Nem akarom hogy kukának tartsanak :S Nagyon szeretném ezt az állást.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Múlt héten összevesztem a főnökömmel. Elég csúnyán beszélt velem, úgyhogy vele nem szeretnék már beszélni. Viszont a fizetésemre nyilván igényt tartanék. Eddig is a feleségével intéztük a fizetést, de mivel eléggé ciki volt a veszekedés (néha úgy gondolom, hogy nem is...
találtam egy munkát,mekibe keresnek Németországba dolgozókat és alapszintű nyelvtudást kérnek,kaptam is egy emailt hogy felveszik velem a kapcsolatot teefonon ahol a német főnökkel kell beszélnem,mert megakarja tudni hogy milyen a nyelvtudásom. Én idén érettségiztem és...
Szóval. Szeretnék au pairkedni (voltam már), mindenképpen Európában, de még nem tudom, melyik országban keresgéljek családot. Nyelvi problémáim nem nagyon vannak, angolul, németül, olaszul és franciául jól beszélek, úgyhogy ez nem annyira szempont. Bár szívesen...
Ez a kettő van jelenleg csak meghirdetve a megyében, ráadásul valami kis pénzkiegészítés jól is jönne. Melyik a tűrhetőbb munka? Mindegyikről nagyon sok rosszat hallottam, olvastam... Tapasztalatok?
Az természetes, hogy az időpontot és helyszínt megbeszéljük, megköszönöm hívását..stb, de ezeken kívül illene/kellene valami pluszt mondanom a jobb benyomás érdekében?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!