Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szakács vs Pincér? Szakács...

Szakács vs Pincér? Szakács vagyok váltsak vagy ne? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szakácsként dolgozom jó pár éve,most jelenleg pizza szakácsként dolgozom és tervezem hogy megyek külföldre de mivel úgy érzem nem tudok eléggé érvényesülni mint szakács és nem jutottam el arra a szintre amire terveztem úgy gondoltam hogy pincérként fogok dolgozni,nem bírom hogy a konyhára be vagyok zárva,depressziós leszek néha a bezártságtól és úgy gondoltam hogy az emberek között kint a placcon nem leszek az és valahogy jobban lenne kedvem hozzá,8 hónapja tanulom a németet és most kezdtem el nemrég a pincér sulit és ausztriába mennék ki dolgozni a tervek szerint!Szerintetek váltsak?
2011. szept. 9. 16:16
 1/3 Span válasza:
100%
Vendéglátó technikus vagyok! megvan a szakács papírom tudok is főzni de a'la carte konyhán nem tudok érvényesülni mert nincs elég gyakorlatom... Viszont hatalmas előny pincérként Hogy ismerem a konyhai eljárásokat és recepteket. Bármiről fel tudom világosítani a vendégeket és akár ha van rá lehetőség placcon is meg tudnék főzni! Szerintem szerencsés váltás! csak tanulj meg mosolyogni mert a szakácsok mindig morognak :-P
2011. szept. 9. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A szakács az sokkal komolyabb meló. Alkotás, kreativitás.

A barátnőm és a pasija Pécsre mentek le egy hotel szakácsa lett a srác havi 400. nettót kap.

Egy pincér lerohanja a kilómétereket, hülye vendégeknek kell mosolyogni akik lehet, hogy cseszegetik is.

Biztos ,hogy egy komoly szakáccsá fejleszteném fel magam.

2011. szept. 11. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Való igaz hogy pizza szakácsként nincs túl sok esély a karrierre. Jó magam, többszörös étterem tulajdonosként naponta szembesülök azzal a problémával, hogy adott egy jó szakács, viszont mivel a pénz az úr, így gyakran kénytelenek olyan helyen munkát vállani ahol tengődnek és pazarolják a tehetségüket. Kevés tehetséges, és dolgozni akaró szakács létezik, legalábbis én nehezen találok munkaerőt magyar és osztrák éttermeim számára. Viszont nálam mindkét szakmával lehet érvényesülni..de ez az én véleményem.
2011. szept. 11. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!