Segítség, hogyan tovább?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A problemam az, hogy julius ota dolgozom, azt hittem ha beletanulok konnyebb lesz, viszont azota is csak nehezebb es nehezebb. Napi 8 ora helyett 12-t dolgozom, hetvegenkent is munka van, sokszor egesz nap, folyamatosan haza kell hoznom a munkat, nem beszelve a benti...
2011.februárjában volt egy munkahelyi balesetem,leszakadt a bicepsz ínszalag a karomban,ami következtében júniusban volt egy komoly műtétem!Február óta táppénzen vagyok,és karom még nagyon nem a régi most sem!Pár napja kaptam a munkáltatómtól egy levelet,amelyben az...
Pontosat mit kéne tanulnom?
Velveszik próbaidőre az embert, és az alatt, vagy pl. 5 hónap után de felmond, vagy kirúgják, akkor tovább kapja a juttatást automatikusan, vagy mennyi idő mulva? Egy ismerősöm van "segéjen" már 1 éve, miután a cégénél felmondtak neki 20 év után, végkielégítéssel....
Pályakezdő, regisztrált munkanélküli vagyok, illetve voltam eddig... Mert ugyebár közmunkán kellett résztvennem, és én az önéletrajzomba mindig beírom, hogy pályakezdő munkanélküli vagyok, mert valahol pont ilyeneket keresnek a támogatások miatt. Erre megkapom a...
Úgy, hogy nem kapok pénzt, de nem törölnek a nyilvántartásból, és ha nem lesz munka, utána folytatom tovább.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!