Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Segítség, hogyan tovább?

Segítség, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és külföldön szeretnék dolgozni. Sokkal nehezebb helyzetben vagyok, mint egy átlagos munkakereső mert mozgássérült vagyok, járni tudok rövid távon, semmiféle segédeszközt nem használok. Érettségim és szakmám van (filmkészítő). A munkaközvetítők gyakorlatilag ne mis válaszolnak. Kérem aki tud segítsen, több információ privátban.
2011. szept. 19. 18:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Ti tovabb maradnatok vagy mast keresnetek?

A problemam az, hogy julius ota dolgozom, azt hittem ha beletanulok konnyebb lesz, viszont azota is csak nehezebb es nehezebb. Napi 8 ora helyett 12-t dolgozom, hetvegenkent is munka van, sokszor egesz nap, folyamatosan haza kell hoznom a munkat, nem beszelve a benti...

Munkahelyi baleset esetén, ha lejár az 1 év táppénz, hogyan tovább?

2011.februárjában volt egy munkahelyi balesetem,leszakadt a bicepsz ínszalag a karomban,ami következtében júniusban volt egy komoly műtétem!Február óta táppénzen vagyok,és karom még nagyon nem a régi most sem!Pár napja kaptam a munkáltatómtól egy levelet,amelyben az...

Aki bérpótló juttatást kap, és közben sikerül munkát találnia, viszont mégsem jön be a meló, akkor tovább kapja a juttatást?

Velveszik próbaidőre az embert, és az alatt, vagy pl. 5 hónap után de felmond, vagy kirúgják, akkor tovább kapja a juttatást automatikusan, vagy mennyi idő mulva? Egy ismerősöm van "segéjen" már 1 éve, miután a cégénél felmondtak neki 20 év után, végkielégítéssel....

Miért tesznek így keresztbe az embernek? Hogy keressek így tovább munkát?

Pályakezdő, regisztrált munkanélküli vagyok, illetve voltam eddig... Mert ugyebár közmunkán kellett résztvennem, és én az önéletrajzomba mindig beírom, hogy pályakezdő munkanélküli vagyok, mert valahol pont ilyeneket keresnek a támogatások miatt. Erre megkapom a...

Munkakeresés céljából fel lehet függesztetni a közmunkát családi okokból?

Úgy, hogy nem kapok pénzt, de nem törölnek a nyilvántartásból, és ha nem lesz munka, utána folytatom tovább.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!