Milyen munkahely a ROSENBERGER?
Figyelt kérdés
Nem tudjátok hogy milyen hely a Rosenberger Jászárokszálláson,és hogy mennyit lehet keresni?Hogyha valaki ott dolgozik írjon már róla.Köszi.2012. jan. 26. 16:28
1/9 anonim 

válasza:

Neve alapján nagy zsidó lehet.... :D
2/9 anonim 

válasza:

Elsőnek igaza van, cápázóhorog-orrú munkahely. Szerintem jellemzően keveset lehet keresni.
4/9 anonim válasza:
Lehet h már késön irok, de azért leirom.
Csatlakozokat és kábelokat gyártanak 2-3 müszakban. A fizetés a mindenkori minimálbér és arra jönnek a potlékok. Van aki 100 felett is keres van aki 80-at. Változo ki mennyi 7végét vállal be. Vannak megszoritások de sztem mindenhol van. Én 2évig dolgoztam ott és nem azért mondtam fel mert nem tetszett hanem mert a szakmámba is el tudtam helyezkedni. Sok sikert!
7/9 anonim 

válasza:

Naa mi a baj srácok? Nem jött be a préselős meló? :D
8/9 anonim válasza:
A mottónk:
Kis munkát kis ívben, nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. 👍
Nem a munka úgy a szar, hanem a vezetőség....
9/9 anonim 

válasza:

8#: nagyon jól leírta
erre szokták mondani hogy fejétől bűzlik a hal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!